Dollár
381,97 Ft
Euró
392,03 Ft
Font
463,77 Ft
Bitcoin
24,508 $

Farm VIP: Singh Viki nagyon nem akarja, hogy egy lapon említsék Nagy Noémivel

Fotó: Facebook/Singh Viki
not image

Hujber Dávid

2021. december 9. - 19:08

Viki hosszasan beszélt arról, hogy mekkorát csalódott Noémiben, aki kibeszélte őt a háta mögött, így most jobbnak látta, tisztázni a helyzetet.

Sokan valóban azt gondolták, hogy Viki és Noémi nagyon jó barátok a farmon, főképpen amiatt, mert ketten maradtak a régi csapatból, hiszen Jolly párja hamar feladata a versenyzőcserét követően.

Soron kívül Oroszország bécsi nagykövete: az “oroszellenes” szankciók teljes kudarcot vallottak

Noémi nagyon furcsán nyilatkozott Vikiről a TV2 kamerái előtt, amit Viki természetesen csak most láthatott, hónapokkal később. Ha ezt tudja, biztosan nem Dórit hívja ki párbajozni, és kikérte magának a dolgokat, mert sok téves állítás terjeng róla a közösségi médiában.

„Ma távoztam a Farmról, és szerintem mondanom sem kell, hogy így visszanézve az eseményeket, rettentően vegyesek az érzéseim!! Szomorú és mélységesen csalódott vagyok!” – írta Viki a Facebook oldalán a hosszú posztjában.

„Az első, amit szeretnék kiemelni, hogy megdöbbentő, hogy az emberek (a kommentekből ítélve) mennyire egy lapon említenek Noémivel (abszolút TÉVESEN). Azt,hogy én bárki ellen áskálódtam volna visszautasítom és kikérem magamnak!!”

„Attól, hogy valaki mellett ott állok egy szituációban vagy együtt kell dolgoznunk egy termelési feladaton, még nem jelenti azt, hogy egyformák vagyunk!! Nyilván mivel a piros csapatból együtt mentünk át a sárga csapatba, picit egymásra voltunk utalva az elején, de ez ennyi!!”

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.

Lapozó: 1 2 3