Dollár
432,01 Ft
Euró
423,62 Ft
Font
482,54 Ft
Bitcoin
20,045 $

Farm VIP: Singh Viki nagyon nem akarja, hogy egy lapon említsék Nagy Noémivel

Fotó: Facebook/Singh Viki
not image

Hujber Dávid

2021. december 9. - 19:08

Viki hosszasan beszélt arról, hogy mekkorát csalódott Noémiben, aki kibeszélte őt a háta mögött, így most jobbnak látta, tisztázni a helyzetet.

Amit sajnos nem nagyon láthattak a nézők, hiszen nem mutathatnak minden pillanatot, a műsoridő rövidsége miatt, csak zanzásítva láthatjuk az eseményeket, én Bódi Sylvivel voltam jóban az első pillanattól fogva, pontosan ezért viselt meg az, hogy el kellett szakadnom a pirosaktól!”

Soron kívül Nyerő Páros: Bíró Bea szerint Megyeri Csilla így se, úgyse lesz olyan szép, mint ő

„Szilvivel azóta is nagyon szeretjük egymást és tartjuk a kapcsolatot! Ha lenne nővérkém, biztosan olyan lenne mint ő! De amit ma Noémi mondott a hátam mögött, azt nem teszem zsebre… Őszintén?!”

Farm VIP 2: Viki megtudta, miket mondott róla Noémi, kemény volt ezzel szembesülnie

„Teljesen lesokkolt, amit a képernyőn láttam!! Bánom, hogy naiv voltam és bánom, hogy nem küzdöttem! Ha mindezt tudtam volna, amit most már a műsor után tudok, biztosan nem Dórit hívtam volna ki, hogy gyakorlatilag feláldozzam magam!!

„Dórim remélem, így visszanézve a történteket, nincs rossz érzés a szívedben! Én boldog vagyok, hogy te meneteltél tovább, nekem itt volt a vége, sőt ha a szívemre teszem a kezem, már sokkal előbb feladtam volna, ha tehetem!”

Lapozó: 1 2 3

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.