Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Farm VIP: Kiss Daniella szerint Ripli Zsuzsi kamuból sírt, csak színészkedik

Kiss Daniella nem bírta tovább, napokon át tűrte Ripli Zsuzsi irányítását, viselkedését, de most betelt nála a pohár.

Fotó: TV2
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Most már ott tartunk, hogy Rékasi Károly a feladás szélére került. Rövidesen bejelentést fog tenni, de a legújabb előzetes erősen arra utalhat, hogy számára idő előtt érhet véget a Farm VIP, aminek központi szereplője.

Szabyestet sem kell félteni, azt mondta a színészről, hogy szellemileg megrogyott. Erről is csak most értesülhet Rékasi, mivel akkor ezt nem hallotta, de az adásrész ideje alatt többek között ez is elhangzott. Soron kívül Akár 21 fok is lehet szerdán, csak fátyolfelhők zavarhatják meg a napsütést

Kiss Daniella pedig Ripli Zsuzsira akadt ki, nemcsak Szabyestnek, hanem neki is elege van belőle. Egyre drámaibb és rosszabb a helyzet a csapatnál, aminek igen komoly árat fizethetnek a termelés végén.

„Valaki nem veszi észre, hogy ebben a csapatban nyolcan vagyunk, nem ő egyedül.” – mondta Dana, aki eddig tűrte Zsuzsi viselkedését, most már elege van abból, hogy nem hallgatja meg mások véleményét, vagy nem építi bele azokat a tervbe.

Dana szerint Zsuzsi amiatt sír, mert színésznő, ez a munkája, ezt kell csinálnia, hogy tetsszen mindenkinek. „Most sír, mert ugye ő színésznő, és ezt kell csinálni, hogy tetsszen mindenkinek. Színészkedik, hát ez a munkája.”

Ismét probléma van az androidos Messengerrel, most a buborékok szálltak el

Sokan tapasztalják a Messenger problémáját, ami lehetetlenné teszi a chatfejek használatát Androidon.