Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Farm VIP: borzalmasan nagyot esett Ripli Zsuzsi (videó)

Ha ez betonon, kemény talajon történik, Ripli Zsuzsi valószínűleg nem ússza meg súlyosabb sérülések nélkül.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Farm VIP egy pillanatra sem engedi lankadni a nézők figyelmét, mindig történik valami az új évadban. Legutóbb két új játékos csatlakozott, akiket az egész ország ismer, és természetesen egyelőre nagyon lelkesek.

Hogy mi lesz velük a folytatásban, nem tudni, mert egyre keményebbek a feladatok, nincs idejük arra, hogy lassan vegyék fel a ritmust. Rékasi Károly is sokat tudna erről beszélni, aki keményen küldte el Szabyestet, látni sem akarja. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Nem nehéz kitalálni, hogy ezek után ki kapná a legtöbb szavazatot, kivéve, ha Szabyest védetté válna. A fiatal srác nem kevés embernél húzta ki a gyufát, már Ripli Zsuzsinak is kezd elege lenni belőle.

Közben zajlik az új termelés, a csapatok igyekeznek elkerülni a farmgyűlést, ami mindig kellemetlen. Néhol kínos hallgatniuk a véleményeket, és láthattuk, Paprika Dorina milyen nehéz helyzetbe került emiatt.

A legutóbbi játék során ide-oda kellett rohangálniuk a sztároknak, majd az egyik pillanatban Ripli Zsuzsi óriásit esett. Szerencsére nem sérült meg, majd Vajd Johnny nem győzött bocsánatot kérni a csapattársától.