Clouds
21 Budapest
Dollár
353,69 Ft
Euró
384,70 Ft
Font
434,16 Ft
Bitcoin
27,564 $

Ezért éri meg a küszködő Liverpoolnak keményen dolgozni Klopp szerint

Sain-Denis, 2022. május 29. A liverpooli Jordan Henderson Jürgen Klopp vezetõedzõvel, miután csapatuk 1-0-s vereséget szenvedett a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntõjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkõzésen a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. MTI/EPA/Ronald Wittek
Sport
not image

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

A Liverpool a hétvégén az FA Kupában a pár hete őket simán verő Brighton otthonába tér vissza, a vezetőedző, Jürgen Klopp szerint pedig nem várhatják, hogy könnyű legyen a sikerhez visszavezető út.

Előzmény:

 

A Vörösök a Premier League kilencedik helyén állnak és nemrég 3-0-ra kaptak ki a Brightontól. A „visszavágó” előtt némileg magukra találtak, 1-0-ra nyerve a kupában a Wolverhampton ellen és 0-0-s döntetlent érve el a Chelsea ellen.

Soron kívül Nem lesz egyszerű a közlekedés a Puskás Aréna környékén csütörtök este

Klopp azonban több kulcsjátékosára, köztük Virgil van Dijkra, Diogo Jotára, Roberto Firminóra és Luis Diazra nem számíthat és nincsenek illúziói azzal kapcsolatban, hogy kemény út áll előttük, míg visszatalálnak tavalyi formájukra, ahol négy trófeáért is harcban álltak.

„100%-ig készen állunk, hogy ezen dolgozzunk ettől a meccstől kezdve. Bárcsak minden megint könnyű lenne és döntőkbe jutnánk a szezon végére. Átestem azonban pár nehéz dolgon életemben, nem mindegyiknek lett jó vége és az egyetlen, amit tudok, hogy minél jobban viselkedik az ember a hullámvölgyben, annál édesebb lesz a hullámhegy” – idézi a Sky a menedzsert.

„Tisztelettudónak kell lenni, megmutatni a helyes irányt, kritizálni, de nem szabad megőrülni. Át kell ezen esni és nem csak a fény lesz az alagút végén, hanem kupadöntők és trófeák. Ezek idővel jönnek, nem most. Az egyetlen probléma, ami elénk állhat, az az idő. Senki sem akar időt fektetni ezekbe a dolgokba. A helyzet nem tökéletes, de az utolsó két meccsünk alapján van mivel dolgoznom.”