Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Magyarországra is megérkezik Eva Longoria főzős műsora (videó)

Újabb különlegességgel kedveskedik a TV2 Csoport a nézőinek, most épp Eva Longoria főzős műsorát hozzák el Magyarországra.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Eva Longoria-t új szerepben láthatják a televíziónézők. A gyönyörű és tehetséges színésznő ezúttal egy gasztro sorozat háziasszonyaként kalauzolja a nézőket ősei földjén, megmutatva Mexikó sokszínűségét és kulináris értékeit – írja a TV2 Csoport a kiadott hivatalos közleményben.

Országos televíziópremierrel várja nézőit február 18-tól minden hétvégén a TV2 Séf. Az Eva Longoria felfalja Mexikót sorozatában a világhírű színésznő ősei világába kalauzolja a nézőt, Mexikó csodálatos kultúrája és történelme mellett a fő hangsúly természetesen a helyi ételeken van. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Eva Longoria méltán büszke a gyökereire, az országot a második otthonának tartja így hatalmas lelkesedéssel veti bele magát a mexikói kalandozásba. Ez a vibráló energia pedig garantáltan átragad a televíziónézőkre miközben megismerik a távoli ország sokszínű, izgalmas és fűszerekben gazdag ételeit. Eva Longoria felfalja Mexikót – február 18-tól minden hétvégén 21:00-tól a TV2 Séf-en!

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.