Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,290 $

Erős Antónia Thaiföldön nyaralt, bikinis fotói láttán nem győzték dicsérni

Az egyik kommentelő úgy fogalmazott, a híradós annyira fiatalos, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Erős Antónia több mint egy hete utazott el Thaiföldre, ahová családtagok és barátok is elkísérték. A húsvéti ünnepeket is Krabin töltötték, ahol a fő szempont a pihenésé volt. De emellett a városnézésre is igyekeztek időt szakítani, a híradós több fotót is megosztott erről az Instagram-oldalán, amelyek láttán több követő is kellemes nyaralást kívánt nekik.

De persze a napozás, hajókázás sem maradhatott el, amikre a legtöbb nyaraló igyekszik időt szánni, ha már egyszer elutaztak. De ez persze a szuvenírek vásárlásra is igaz, mindig jó egy apró emléket hazavinni magunkkal arról a helyről, ahol igazán szép napokat tölthettünk el. Legyen az egy képkeret, egy kis dekoráció, hűtőmágnes vagy bármi más. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Emellett sokan szeretik megkóstolni a helyi ízeket, s ez alól Erős Antónia sem kivétel, aki egy fényképet is közzétett az egyik finomságról, amit jóízűen elfogyasztott. Például egy thai palacsintát is megkóstolt, amelyből mangós ízesítésűt kért. Mint fogalmazott, isteni volt az étel, nem bánta meg, hogy kipróbálta, ami látszólag a hazai palacsintára hajaz.  

Míg pár napja arról számolt be: „Kajakoztunk főiskolás korunkban Kaposvár mellett a Deseda-tavon. Nem gondoltam volna, hogy kb 30 évvel később kipróbálom ezt egy mangrove erdőben is. És végre azt is megtudtuk, hogy hogyan nő az ananász”. Nemrégiben pedig még több fotót osztott meg, amelyek az utolsó napjukon készültek Krabin.

„Már hiányzik” – írta a képek mellé, amelyeken fekete-fehér mintás bikiniben látható. Erős Antónia továbbra is nagyon csinos, remek formában van, ez pedig a követők figyelmét sem kerülte el, nem győzték dicsérni. Korábbi fotói alatt például valaki azt írta, a híradós annyira fiatalos, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.