Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,041 $

Erős Antónia Thaiföldön nyaralt, bikinis fotói láttán nem győzték dicsérni

Az egyik kommentelő úgy fogalmazott, a híradós annyira fiatalos, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő
TÉMÁK

Erős Antónia több mint egy hete utazott el Thaiföldre, ahová családtagok és barátok is elkísérték. A húsvéti ünnepeket is Krabin töltötték, ahol a fő szempont a pihenésé volt. De emellett a városnézésre is igyekeztek időt szakítani, a híradós több fotót is megosztott erről az Instagram-oldalán, amelyek láttán több követő is kellemes nyaralást kívánt nekik.

De persze a napozás, hajókázás sem maradhatott el, amikre a legtöbb nyaraló igyekszik időt szánni, ha már egyszer elutaztak. De ez persze a szuvenírek vásárlásra is igaz, mindig jó egy apró emléket hazavinni magunkkal arról a helyről, ahol igazán szép napokat tölthettünk el. Legyen az egy képkeret, egy kis dekoráció, hűtőmágnes vagy bármi más. Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Emellett sokan szeretik megkóstolni a helyi ízeket, s ez alól Erős Antónia sem kivétel, aki egy fényképet is közzétett az egyik finomságról, amit jóízűen elfogyasztott. Például egy thai palacsintát is megkóstolt, amelyből mangós ízesítésűt kért. Mint fogalmazott, isteni volt az étel, nem bánta meg, hogy kipróbálta, ami látszólag a hazai palacsintára hajaz.  

Míg pár napja arról számolt be: „Kajakoztunk főiskolás korunkban Kaposvár mellett a Deseda-tavon. Nem gondoltam volna, hogy kb 30 évvel később kipróbálom ezt egy mangrove erdőben is. És végre azt is megtudtuk, hogy hogyan nő az ananász”. Nemrégiben pedig még több fotót osztott meg, amelyek az utolsó napjukon készültek Krabin.

„Már hiányzik” – írta a képek mellé, amelyeken fekete-fehér mintás bikiniben látható. Erős Antónia továbbra is nagyon csinos, remek formában van, ez pedig a követők figyelmét sem kerülte el, nem győzték dicsérni. Korábbi fotói alatt például valaki azt írta, a híradós annyira fiatalos, hogy akár húsz évet is letagadhatna a korából.

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.