Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Elhunyt az Újpest legendája

Gyászol a magyar labdarúgás, ugyanis 75 éves korában elhunyt Juhász Péter, az Újpesti Dózsa hétszeres bajnoka és egykori válogatott játékosa.

Fotó: Liner
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Szomorú hírt közölt az NSO.hu, hiszen péntek este életének 75. évében elhunyt Juhász Péter, az Újpesti Dózsa legendás balhátvédje. A kiváló védő 1967 és 1976 között erősítette a lila-fehéreket, amellyel hét bajnoki címet és három Magyar Kupát nyert. Juhász tagja volt annak a csapatnak is, amely bejutott a Vásárvárosok Kupája döntőjébe.

A válogatottban 24 alkalommal lépett pályára, és részt vett az 1972-es müncheni olimpián is, ahol ezüstérmet szerzett a magyar csapattal. Ugyanebben az évben a Eb-negyedik lett, emellett az év végén őt választották az év legjobb magyar labdarúgójának. Soron kívül Kibillent a Balaton, elöntötte a víz a badacsonyi strandot

A hetvenes évek második felében Tatabányában folytatta karrierjét, majd a Volán SC-nél, a 22. számú Volánnál és Gödön is megfordult. Pályafutását a BLSZ-ben szereplő Chinoinnál fejezte be.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.