Kiderült, ki vezeti a sorsdöntő német-magyar Eb-meccset, a magyarok különösen jól ismerhetik

Fotó: Játékosok a magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. június 18-án. A koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjában szereplő magyar válogatott Franciaország ellen lép pályára június 19-én Budapesten, a Puskás Arénában. MTI/Szigetváry Zsolt
not image

Takács Petra

2021.június.21 - 12:29

Bejelentették, hogy ki fogja vezetni a magyar válogatott utolsó Eb-csoportmérkőzését Németország ellen.

Hamarosan újra pályára lép a magyar válogatott az Európa-bajnokságon, ezúttal azonban nem hazai pályán. A németek lesznek otthon, és számukra is sorsdöntő lehet a találkozó, nem vehetik félvárról az eseményt, különösen azok után, hogy a válogatottunk döntetlen játszott Franciaországgal szombat délután,

Az MLSZ a hivatalos Twitter oldalán számolt be arról, hogy az orosz Szergej Karaszjov vezeti a magyar válogatott utolsó Eb-csoportmeccsét. Asszisztensei honfitársai, Igor Gyemesko és Maxim Gavrilin lesznek, a negyedik játékvezető pedig a holland Danny Makkelie.

Az Index külön kitért az orosz játékvezetőre, aki nem túl népszerű a magyar szurkolók körében. „Szergej Karaszjov nevét egész Magyarország megismerte, mikor a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokságon botrányos körülmények között vezette a Magyarország–Izland csoportmérkőzést Marseille-ben.” – írja a lap.

Gigászi csapatot építene a PSG, most az Arsenal nagy célpontját vinnék el

A mindent eldöntő Eb-meccs szerda 21 órakor veszi kezdetét Münchenben, ahol még győzelmi esélyei is lehetnek Marco Rossi fiainak. Hatalmas bravúr lenne továbbjutni a legnehezebbnek tartott „F” csoportból, de nincs lehetetlen.