Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
372,01 Ft
Euró
394,63 Ft
Font
462,31 Ft
Bitcoin
63,434 $

Dzsudzsákék edzője üzent a Ferencváros továbbjutása után, nemcsak a szurkolóknak

Dzsudzsák Balázsék edzője elmondta az őszinte véleményét a Ferencváros elleni kupavereségről, és finoman kitért arra is, hogy rövidesen megint pályára kell lépniük.

Fotó: Kristoffer Zachariassen (b), a Ferencváros játékosának győztes gólja a labdarúgó MOL Magyar Kupa nyolcaddöntőjében játszott Debreceni VSC - Ferencvárosi TC mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. február 28-án. Jobbra Megyeri Balázs, a Debrecen kapusa. Debreceni VSC-Ferencvárosi TC tizenegyesekkel 3-5. MTI/Czeglédi Zsolt
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Egy nagyon izgalmas és látványos meccsen vagyunk túl a Magyar Kupában. A Debrecen hazai pályán játszhatott a Ferencvárossal, és nem először bizonyították, hogy képesek a Fradi ellen küzdeni, akik nemrég 5-0-ra győzték le az Újpestet idegenben. Ezúttal a kupában kellett egy régi rivális ellen játszaniuk, ami nem volt egyszerű.

Nem volt egyszerű, mert 80 percen át emberhátrányban játszott a Ferencváros, ráadásul Sztankovicsot is kiállították a heves reklamálása miatt. Leandro büszke a Fradira, hogy így is tovább tudtak jutni, míg Blagojevic csalódott, hiszen részben a kezükben volt a továbbjutás azzal, hogy emberelőnyhöz jutottak. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

„Gratulálok a Ferencvárosnak a továbbjutáshoz. Büszke vagyok a csapatomra, hiszen az elmúlt időszakban 4-5 olyan meccset is játszottunk az FTC ellen, amely mind szoros volt egy nemzetközi kupában sikeres együttes ellen.” – fogalmazott Blagojevic, aki pontosan tudja, mennyin múlt a továbbjutásuk, hiszen egy büntetőpárbajon bármi megeshet.

Abban lát némi hibát, hogy türelmesebbnek kellett volna lenniük a hosszabbításban, és sajnálja a meccset. Minden esélyük megvolt arra, hogy továbbjussanak a kupában, de a bajnokság még mindig ott van, ahol akár a dobogó legalsó foka is elérhetővé válhat. „Ez azt jelenti, hogy nekünk is megvan a megfelelő kvalitásunk. Jól játszottunk mát az első félidőben is, sok helyzetünk volt, azonban ahhoz, hogy győzni tudjunk, ki kell használni a lehetőségeinket. Talán egy kicsit türelmesebbnek kellett volna lennünk a hosszabbításban, sajnálom ezt a mérkőzést.”

Blagojevic megragadta az alkalmat, és üzent az MLSZ-nek, miközben érezhető módon nem túl elégedett azzal, hogy hamarosan ismét pályára kell lépniük, így túl sok idejük nincs arra, hogy pihenjek. „Szeretnék köszönetet mondani a szurkolóknak a támogatásért, és szeretném, ha minden mérkőzésen ilyen hangulatban játszanánk. Egyben mindenkit arra kérek, jöjjön ki szombaton is a meccsünkre! Még egy megjegyzés a menetrend összeállítóinak: szerda este 10 múlt, 120 percet játszottunk, szombaton pedig délben kell pályára lépnünk… De üzenem, ezt is túl fogjuk élni…” – idézte az edzőt a dvsc.hu.

Dobrev Klára Magyar Péterről: a politikának nemcsak a celebkedésről kellene szólnia

A politikus többek között azt is elmondta, hogy mire számít az idei választáson, és hogy mit gondol a TISZA Párt alelnökéről.