Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,820 $

Dzsudzsák Balázs sportosan is elegáns megjelenése a Bentley-je mellett

Dzsudzsák Balázs mindig is odafigyelt a megjelenésére, és ez most sincs másképp, amikor épp sportosan elegáns.

Fotó: Dzsudzsák Balázs, a Debrecen játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének második fordulójában játszott Debreceni VSC - Alaskert visszavágó mérkőzésen a Nagyerdei Stadionban Debrecenben 2023. augusztus 3-án. MTI/Derencsényi István
Sport

Szabó Kata

Szerkesztő

Dzsudzsák Balázs karrierje sok szempontból példaértékű, hiszen nagy utat járt be, miközben Hollandiában ugyancsak ünnepelt sztár volt. Élete talán legszebb időszakát a PSV-nél töltötte, amikor nem egyszer szinte minden róla szólt. Mai napig imádják a holland szurkolók, és nem feledkeztek meg a góljairól.

Sokszor még csak utolérni sem tudták az ellenfelek, majd olyan lövéseket eresztett meg, amikre még a legnagyobbak is csak tapsolni tudtak. Balázs fiatalon került ki Hollandiába, de olyannyira jól bírta a nyomást, hogy a bajnokság egyik legjobbjaként tekintettek rá, ami komoly elismerés, ráadásul akkoriban keményebb volt a széria, mint most. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Balázs hétről hétre bizonyította, hogy nagy játékossá vált, akire nemzetközi szinten is felfigyeltek. Mindig örömmel nézzük vissza azokat a PSV-meccseket, amik róla szóltak, és nemigazán tudtak belekötni a kritikusai. Kissé hihetetlen is, hogy ennyi idő eltelt azóta, hiszen a magyar válogatott egykori vezére 2008-ban igazolt a PSV-hez.

2011-ig játszott Hollandiában, majd több klubot is megjárva végül négy évvel ezelőtt hazatért. 2020 óta újra a Debrecen tagja, és legjobbja, amit 37 évesen mondhat el magáról. Kiváló formában van, a legutóbbi gólja is parádés volt, nagy veszélyes a kapu előtt, de távolról sem jelent számára gondot tüzelni.

A divatot is kedveli, a sportosságot ötvözi az elegáns viselettel, és azt kell mondjuk, az autók terén ugyancsak jó ízlése van. Egy Bentley is van a tulajdonában, ami passzol az egyéniségéhez, és az elmúlt idők egyik legjobb felvétele készült el róla. Ha kíváncsiak vagytok Balázs trendi megjelenésére, háttérben a Bentley-vel, akkor csak kattintsatok erre a linkre.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.