Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Donáth Anna szerint ők nem a lábukat lógatták az Európai Parlamentben

Donáth Anna igyekszik meggyőzni az embereket, hogy az Európai Parlamentben maradhasson, de ez a Tisza Párt miatt nem lesz könnyű.

...svg content...Fotó: Facebook/Donáth Anna
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

A Tisza Párt és Magyar Péter teljesen átírta a baloldalt, rengeteg szavazót szívott el a többi párttól, kezdve a DK-val, akik eddig a legerősebb ellenzéki pártnak tartottak, de ez a múlt. Az igazi választ vasárnap kapjuk meg, és már csak alig pár óra van hátra addig, hogy azok, akik vissza szeretnének lépni, azok ezt megtegyék.

Gyurcsány Ferenc megint éles kritikát fogalmazott meg Magyar Péterről, miközben Donáth Anna is igyekszik kampányolni a hajrában, hogy az Európai Parlamentben maradhasson. Cseh Katalin számára is nagy a tét, mert benne lehet a pakliban, hogy egyikük sem kerül vissza, amivel a politikai pályafutásuk szintén erőteljesen más irányt vehet. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Mi, momentumos EP-képviselők nem lábat lógatni mentünk ki az Európai Parlamentbe 5 évvel ezelőtt. Cseh Katalinnal közösen bebizonyítottuk, hogy lehet érdemi eredményeket elérni az Európai Parlamentből. Hogy európai eszközökkel meg lehet gyengíteni a magyar kormány hatalmát.” – írt a Facebook oldalán Donáth.

Donáth büszke arra, hogy a kormány sokkal kevesebb pénzt kap az EU-tól, vagy ha kap is, azt csak sokkal később folyósítják, mely nyilván képes problémát okozni a gazdaságban, a gazdaság különböző területein. „Megalkottuk a jogállamisági mechanizmust, és munkánk révén az EU elzárta a NER pénzcsapjait. Egy sor uniós szabályozást szigorítottunk, hogy megnehezítsük a propaganda állami pénzelését, és a manipulatív online politikai hirdetéseket. Nekünk is köszönhető, hogy az EU nyomására a Fidesz visszavonta a civileket megbélyegző botrányos törvényt.”

„Sok eredményt értünk el, de rengeteg még a tervünk. Például eltökélt szándékunk, hogy minden befagyasztott EU-s támogatást a kormány kikerülésével, közvetlenül a magyar embereknek fogunk hazahozni a következő években. Ehhez azonban a Te szavazatodra is szükség van június 9-én. Szavazz a Momentumra, szavazz a legeredményesebb EP-képviselőkre a június 9-i európai parlamenti választáson!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Listán azok a repülőutak, ahol a legnagyobb eséllyel kell turbulenciával számolni

A 2023-as utazási adatokat elemezve állapították meg, várhatóan melyek lesznek idén azok a repülőutak, ahol nagy eséllyel tapasztalhatnak az utasok turbulenciát.