Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Gyurcsány szerint manapság nem könnyű Gyurcsánynak lenni, szerinte Magyar a Fideszt támogatja

Gyurcsány Ferenc ezúttal is megragadta a lehetőséget, hogy Magyar Péter és a Tisza Párt ellen kampányoljon.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Jön a választási hajrá, és alig pár órája maradt a politikusoknak arra, hogy visszalépjenek. Karácsony Gergely erősen utalt arra, hogy Szentkirályi Alexandra az utolsó pillanatokban visszaléphet Vitézy Dávid javára, addig Magyar Péter biztos ebben, és kijelentette, a Fidesz ma bejelentést tesz erről.

Karácsony Gergely Szentkirályi Facebook oldalán üzent a riválisának, hogy tartson ki, miután tudja jól, ha Vitézy mellé állnak a Fidesz szavazói, abból súlyos veresége származhat vasárnap, és a politikai karrierje 180 fokos fordulatot vehet. Gyurcsány Ferenc, a DK tulajdonosa pedig megint Magyar Péterről értekezett, ezúttal azonban finomabb hangnemben. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

„Nem könnyű manapság Gyurcsánynak lenni Magyarországon” – jegyeztem meg szerdán valakinek Érden egy kampányrendezvény után, amit aztán meghallott egy újságíró, és rólam, velem készült cikk végére odabiggyesztette.” – írta a legújabb posztjában Gyurcsány Ferenc a Facebook oldalán.

Megint Magyar Péter a téma

Gyurcsány Ferenc továbbra sem akar visszavonulni, hisz a saját útjában, még akkor is, ha azt nehéznek gondolja, tele buktatókkal, támadásokkal és ellenszéllel. „Azóta sokadik ember kérdezi, hogy miért, és egyáltalán, akkor miért csinálom. Nem a könnyű utat keresem. A sajátomat járom, függetlenül attól, hogy az nehéz vagy nem. Másnak is ezt ajánlom.”

A volt miniszterelnök még mindig nem gondolja úgy, hogy Magyar Péter lenne a helyes választás, és szerinte nincs is igaza a Tisza Párt vezetőjének. „Dübörög a “védjük meg a háborútól hazánkat!” hazug orbáni kampány. Mindenki egyformán rossz volt és talán bűnös is, mondja az új ember Magyar. Nincs igaza és erről se szól a mostani választás.”

A DK másnak gondolja magát a Fidesznél és a Tiszánál, Gyurcsány csak a saját pártjában akar hinni, másnak nem adna lehetőséget Magyarországon. „A választás két dologról szól. Hisszük-e, hogy Magyarország egy erősebb, több dologban együttműködő Európában sikeresebb lehetne, ami nyilván könnyebb, jobb életet, jövedelmet, oktatást és ezer más dolgot jelenthetne? Mi hisszük. A Fidesz és a Tisza párt nem hiszi.”

Azt látja, Magyar a Fideszt támogatja, emiatt is gondolják úgy, hogy a kormánynak dolgozik Varga Judit volt férje, míg ő ugyanezt állítja a DK-ról, akiket „kék Fidesznek” nevez. „Másodszor: hisszük-e, hogy Érd, Mátészalka, Nagycsepely község jobban járna, ha a kormány nem elvenni jogait, intézményeit, pénzét, hanem engedné, hogy a maguk urai lehessenek? Mi hisszük. A Fidesz ezzel ellentétesen cselekedett, Magyar támogatta a Fideszt, amikor ezt tette.”

„Magyarország leghitelesebb pártja a DK, hazánkat leginkább szolgáló ajánlata neki , illetve a szociáldemokrata-zöld szövetségnek van. Könnyebb lenne más utat járni? A Fideszét, Magyarét Lehet. Járjuk a saját utunkat! És mi járunk Magyarország történelmi főutcáján. Jöjjenek velünk!”

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.