Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,72 Ft
Euró
396,23 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
65,224 $

Donáth Anna nagyon az Európai Parlamentben szeretne maradni

Egyelőre nehéz megmondani, milyenek a Momentum esélyei a közelgő választásokon, mert a Tisza Párt tőlük is rengeteg szavazatot szívhat el.

...svg content...Fotó: Facebook/Donáth Anna
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Donáth Annának is szembesülnie kellett azzal, hogy esélye nem lesz együttműködni Magyar Péterrel és pártjával, a Tisza Párttal. A legkisebb mértékben sem nyitott Magyar arra, hogy bármilyen köze is legyen a Momentumhoz, de ugyanez elmondható a DK-ról, akik élesen kritizálják a Tisza Párt vezetőjét.

Magyar kapcsán már Donáthnak is voltak olyan nyilatkozatai, amik erősen arra utaltak, hogy kezd betelni náluk a pohár. Van miért aggódniuk, mert a Tisza Párt felbukkanásával várhatóan messze nehezebb dolguk lesz a választásokon, de az esély adott, és mint mindig, a választás napja dönti el a kérdést. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„A Medián legutóbbi mérése szerint a Momentum bejut az Európai Parlamentbe a vasárnapi választásokon. Ez jó hír, de ne felejtsük el, hogy 5 évvel ezelőtt hasonló eredményt mértek nekünk, és a végén kétszer annyi szavazatot sikerült összegyűjtenünk.” – írja a Facebook oldalán Donáth Anna.

„Nagy meglepetésre így Cseh Katalinnal mindketten bejutottunk az Európai Parlamentbe. Most is erre készülünk, de ehhez a Te szavazatodra is szükség lesz. A támogatásoddal a Momentum ismét meglepetéseredményt érhet el, és Cseh Katalinnal mindketten folytathatjuk az 5 évvel ezelőtt megkezdett munkát.”

Elmondása szerint sok eredményt értek el eddig, és további terveik vannak, amihez a választók segítségét kérik. „Mert sok eredményt értünk el eddig, de még rengeteg a tervünk. Segíts, hogy megvalósíthassuk őket! Szavazz a Momentumra most vasárnap, június 9-én az európai parlamenti választáson!”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.