Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
364,83 Ft
Euró
394,50 Ft
Font
466,81 Ft
Bitcoin
68,318 $

Dobrev Klárának nagyon ízlett a kőbányai kürtőskalács

A DK vezetője nagyon hálás volt azért, hogy szeretettel fogadták Kőbányán a választások előtt, ami a párt számára különösen nagy fontossággal bír.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belföld

Szabó Kata

Szerkesztő

Igazi erőfelmérő lesz a pártok számára a közelgő EP-választás, melynek ideje alatt sok mindenre derülhet fény. A Momentum bukhat a legtöbbet Magyar Péter színre lépésével, és érezhető is a feszültség emiatt, Donáth Anna egyre keményebb üzeneteket fogalmaz meg a Tiszta Párt vezetője felé, aki szerint 2026-ban megnyerik a választásokat.

Magyra Péter mástól is kapott már figyelmeztetést, nem mindenkinek tetszik a retorikája, de folytatja az országjárást, és már ismertette a párt költségeit. A DK-tól is tömegével vehet el szavazatokat, ami miatt feljebb is kellett kapcsolniuk a kampányidőszak alatt, miközben Gyurcsány Ferenc nem tudja, ki is válójában Magyar Péter. Soron kívül Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

Dobrev Klára legutóbb Budapesten járt, Kőbányán vendégeskedett, ahol azt mondta, szeretettel fogadták. Külön megjegyezte, milyen finom volt a kürtőskalács amiatt kapott, addig Gulyás Gergely miniszter szerint egyértelműen hazugság, amit Gyurcsány Ferenc felesége állít Sulyok Tamás köztársasági elnökről.

„Nekem elég egy mosoly, egy kézszorítás vagy egy ölelés, mert én ezekből töltekezem. Tegnap Kőbányán ezt mind megkaptam tőletek. (Egy picit többet is, mert a kürtőskalács is nagyon finom volt) Ha velem vagytok, tudom, hogy minden nehézséget legyőzünk. Ha velem vagytok, soha nem lesztek egyedül. Együtt, közösen június 9-én győzni fogunk!” – jegyezte meg a posztjában.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.

Fotókon Szoboszlaiék nyilvános edzése az Európa-bajnokságról

Napok választják el a magyar válogatottat, hogy pályára lépjenek az Európa-bajnokságon, ami izgalmasnak ígérkezik.

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.