Dollár
395,18 Ft
Euró
408,17 Ft
Font
473,67 Ft
Bitcoin
16,421 $

Már megvan, kivel játszhat Djokovics hétfőn, feltéve, ha nem deportálják

Fotó: A kilencszeres győztes, címvédő szerb Novak Djokovic az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságra edz a melbourne-i Rod Laver Teniszstadionban 2022. január 12-én. MTI/AAP/James Ross
not image

Hujber Dávid

2022. január 16. - 07:39

Az Australian Open szervezői nem vártak tovább, ismertették, hogy kivel játszana hétfő este Novak Djokovics a tornán, feltéve, ha nem deportálják.

Mint arról korábban beszámoltunk, még mindig nem ért véget Djokovics ügye, továbbra sem tudni, hogy Ausztráliában maradhat-e. Ha korábban felvette volna az oltását, ez az egész médiacirkusz elkerülhető lett volna, de a szerb még mindig nem hajlandó beoltatni magát.

Soron kívül Rövidesen bemutatják a B-21 Raidert, a világ legfejlettebb harci repülőjét

Hatalmas nemzetközi botrányt generált az ügy, ami Ausztrália számára is kellemetlen, ráadásul a bíróság még mindig nem döntött. Lehetséges, hogy erre már csak hétfőn kerül sor, azon a napon, amikor elrajtol az Australian Open.

A szerb világelső annak a reményében utazott el Melbourne-be, hogy részt vehet a tornán, de közben két alkalommal is törölték a vízumát, mondván, hogy nem tett eleget az ausztrál covid-törvényeknek.

Időközben az Australian Open szervezői ismertették a torna első napjának menetrendjét, amely szerint az első helyen kiemelt Djokovics a tervek szerint hétfő este szerb honfitársa, Miomir Kecmanovics ellen lép pályára a melbourne-i Rod Laver Arénában – írja a CNN

A bírák abban bíznak, hogy vasárnap késő este döntést hozhatnak Djokovics ügyében, bár szerintük lehetséges, hogy hétfőn újabb tárgyalásra lesz szükség. Melbourne-ben jelenleg délután fél 6 múlt, tehát ha minden jól megy, a következő órákban megszülethet a döntés a deportálási ügyben.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.