Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
43,962 $

Már megvan, kivel játszhat Djokovics hétfőn, feltéve, ha nem deportálják

Az Australian Open szervezői nem vártak tovább, ismertették, hogy kivel játszana hétfő este Novak Djokovics a tornán, feltéve, ha nem deportálják.

Fotó: A kilencszeres győztes, címvédő szerb Novak Djokovic az ausztrál nemzetközi teniszbajnokságra edz a melbourne-i Rod Laver Teniszstadionban 2022. január 12-én. MTI/AAP/James Ross
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint arról korábban beszámoltunk, még mindig nem ért véget Djokovics ügye, továbbra sem tudni, hogy Ausztráliában maradhat-e. Ha korábban felvette volna az oltását, ez az egész médiacirkusz elkerülhető lett volna, de a szerb még mindig nem hajlandó beoltatni magát.

Hatalmas nemzetközi botrányt generált az ügy, ami Ausztrália számára is kellemetlen, ráadásul a bíróság még mindig nem döntött. Lehetséges, hogy erre már csak hétfőn kerül sor, azon a napon, amikor elrajtol az Australian Open. Soron kívül Kiderült, hány buszvezető sztrájkolt vasárnap a Volánbusznál

A szerb világelső annak a reményében utazott el Melbourne-be, hogy részt vehet a tornán, de közben két alkalommal is törölték a vízumát, mondván, hogy nem tett eleget az ausztrál covid-törvényeknek.

Időközben az Australian Open szervezői ismertették a torna első napjának menetrendjét, amely szerint az első helyen kiemelt Djokovics a tervek szerint hétfő este szerb honfitársa, Miomir Kecmanovics ellen lép pályára a melbourne-i Rod Laver Arénában – írja a CNN

A bírák abban bíznak, hogy vasárnap késő este döntést hozhatnak Djokovics ügyében, bár szerintük lehetséges, hogy hétfőn újabb tárgyalásra lesz szükség. Melbourne-ben jelenleg délután fél 6 múlt, tehát ha minden jól megy, a következő órákban megszülethet a döntés a deportálási ügyben.

Egymásba botlott Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij (Videó)

Az új argentin elnök, Javier Milei beiktatásán jelen volt Orbán Viktor és Volodimir Zelenszkij, az egymással nem túl jó kapcsolatot ápoló miniszterelnök találkozásáról videó is készült.