Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

Fél év alatt 5 millió dollárt teniszezett össze Novak Djokovics

Az ATP által közzétett pénzdíjakat összegző táblázat komoly számokat mutat a kirobbanó formában játszó szerb teniszező neve mellett.

További Hírek

A legnagyobb ellenfelek, a sportélet bajnokai is gratuláltak a történelmet író Rafael Nadalnak. 

A francia sportminisztérium nem rejtette véka alá véleményét, és közölte, ha nincs oltás, nincs French Open sem.

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök nem zárta ki, hogy Novak Djokovics indulhasson a jövő évi Australian Openen, annak ellenére, hogy a teniszezőre automatikus hároméves beutazási tilalom vár.

A bevándorlási miniszter szerint Djokovics vízumának törlése az ausztrálok által hozott "áldozatok" közérdekét védi.

Véget érte Djokovics kálváriája, az ügy kapcsán azonban még csak most kezdenek el érkezni a reakciók: most a szerb elnök szólalt meg a teniszcsillag kiutasítása kapcsán.

Scott Morrison is támogatta Novak Djokovics deportálását, amivel bizonyították, hogy senkivel sem kivételezhetnek.

A szerb világelső mélységesen csalódott a bíróság döntése miatt, de együttműködik a hatóságokkal, és eleget tesz a deportálásnak, elhagyja Ausztráliát.

Az Australian Open szervezői nem vártak tovább, ismertették, hogy kivel játszana hétfő este Novak Djokovics a tornán, feltéve, ha nem deportálják.

A női világelső is azon a véleményen van, hogy ez az egész elkerülhető lett volna, ha mindenki felveszi az oltását, és a jelenlegi helyzet nincs jó hatással a teniszvilág nemzetközi megítélésére.

Novak Djokovics nagy riválisa szerint a szerb világelső nélkül is nagyszerű teniszesemény vár rájuk a következő héten Ausztráliában.