Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,77 Ft
Euró
381,48 Ft
Font
445,23 Ft
Bitcoin
43,498 $

További Hírek

A cseh Jakub Mensik súlyos görcsök közepette összeesett, majd kerekesszékben vitték le a pályáról.

A döntőben Rafael Nadal és Daniil Medvedev mérkőzött meg egymással Novak Djokovics távollétében, aki a vízumügye miatt végül nem indulhatott el a világ egyik legrangosabb tornáján.

Az Australian Open lassan a végéhez közeledik, a páros versenyek is véget értek. 

A jelenlegi világelső, az ausztrál Ashleigh Barty nyerte a női egyes küzdelmeit az Australian Openen.

A kanadai teniszező Denis Shapovalov nem viselte jól, hogy kikapott Rafael Nadaltól az Australian Open negyeddöntőjében. 

Scott Morrison ausztrál miniszterelnök nem zárta ki, hogy Novak Djokovics indulhasson a jövő évi Australian Openen, annak ellenére, hogy a teniszezőre automatikus hároméves beutazási tilalom vár.

Scott Morrison is támogatta Novak Djokovics deportálását, amivel bizonyították, hogy senkivel sem kivételezhetnek.

A szerb világelső mélységesen csalódott a bíróság döntése miatt, de együttműködik a hatóságokkal, és eleget tesz a deportálásnak, elhagyja Ausztráliát.

Megszületett a bírósági döntés, amelynek értelmében Novak Djokovics, a szerb világelső nem léphet pályára az Australian Open-en, el kell hagynia Ausztráliát, ahová a hatályos törvények szerint három évig nem térhet vissza.

Az Australian Open szervezői nem vártak tovább, ismertették, hogy kivel játszana hétfő este Novak Djokovics a tornán, feltéve, ha nem deportálják.