Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,50 Ft
Euró
381,45 Ft
Font
445,05 Ft
Bitcoin
43,446 $

További Hírek

Ludmila Gyenyiszova, Ukrajna emberi jogi ombudsmanja rémisztő történetekről számolt be, amelyeket eljuttattak hozzá.

Az ukrán emberi jogi ombudsman pénteken kijelentette: 210 ezer ukrán gyermeket deportáltak erőszakkal Oroszországba a háború kezdete óta.

Egyre több bizonyíték van arra vonatkozóan, hogy a donyecki és luhanszki szakadárok kezében lévő, vagy egyenesen orosz területekre deportálnak ukrán állampolgárokat.

Az ukrán elnök arról számolt be, hogy az orosz hadsereg a háború kezdete óta már több mint félmillió ukránt deportált Oroszországba.

Mariupol polgármestere kedden azt nyilatkozta, hogy az orosz erők közel 40 ezer ukránt telepítettek át Oroszországba a városból.

Egyre több információ lát arról napvilágot, hogy Ukrajna több városából is deportálnak helyieket Oroszország területére.

A Vöröskereszt nem túl gyakran szólal meg, most azonban kategorikusan visszautasították azon állításokat, miszerint irodát nyitottak volna az ukránok Oroszországba történő deportálásához.

Scott Morrison is támogatta Novak Djokovics deportálását, amivel bizonyították, hogy senkivel sem kivételezhetnek.

A szerb világelső mélységesen csalódott a bíróság döntése miatt, de együttműködik a hatóságokkal, és eleget tesz a deportálásnak, elhagyja Ausztráliát.

Megszületett a bírósági döntés, amelynek értelmében Novak Djokovics, a szerb világelső nem léphet pályára az Australian Open-en, el kell hagynia Ausztráliát, ahová a hatályos törvények szerint három évig nem térhet vissza.