Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,80 Ft
Euró
393,55 Ft
Font
467,47 Ft
Bitcoin
64,339 $

Dark webes drogárusokat fogtak el a budapesti rendőrök

A II. kerületi nyomozók egy rutinellenőrzés során jöttek rá, hogy két férfi kábítószer-kereskedelemben vett részt.

...svg content...Fotó: Police.hu
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Két férfit igazoltattak a II. kerületi járőrök 2021. március 17-én délben a Bem rakparton. Mivel az intézkedés során felmerült a kábítószer birtoklás gyanúja, ezért a rendőrök átvizsgálták ruhájukat és táskáikat – írta a Police.hu.

Egyiküknél a gyanú beigazolódott; a rendőrök V. László övtáskájában kiporciózott adagokban kilenc tasak varázsgombát, hét tasak marihuánát, két tasak fehér port, bélyeget, valamint közel egymillió forintot és üres nylonzacskókat is találtak. Soron kívül Gyurcsány Ferenc: Fiatalok, ne vegyetek kábítószert

V. Lászlót ezután a II. Kerületi Rendőrkapitányságra előállították, majd átkutatták budapesti lakását. A nyomozók közel 140 gramm növényi törmeléket találtak, aminek több mint fele már szintén grammonként ki volt porciózva

A körülbelül 130 adag kábítószeren felül a rendőrök több mint egymillió forintot, illetve három, a kábítószer adagolásához használt digitális mérleget is találtak.

A 25 éves V. Lászlót a nyomozók kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. 

Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely válaszát a hatalmas pénzjutalmakról

Vitézy Dávid elárulta, mennyit keres a a MÁV Start és a Volánbusz közös gazdasági vezetője, aki szintén szép summát kapott.