Dollár
431,58 Ft
Euró
423,14 Ft
Font
482,17 Ft
Bitcoin
19,351 $

Nemcsak a kertben, hanem a ház tetején is marihuánát termesztett Tatabányán

not image

A T-800-as

2021. február 22. - 08:59

A férfi saját fogyasztásra termesztette a marihuánát, ami miatt felelnie kell a bíróság előtt. Nem volt túl szívbajos, amikor úgy döntött, hogy termesztésbe kezd.

A vádiratban foglaltak szerint a férfi kannabisz magvakból saját fogyasztásra marihuána töveket termesztett egy tatbányai ház kertjében, illetve annak tetején. Tíz tövet egyesével virágcserepekbe pakolt, ötöt pedig a földbe ásott be, míg négy tövet kettesével balkonládába helyezett.

Soron kívül Csalafinta patkány miatt maradt áram nélkül több mint 1500 ember

2019 augusztásának végén összesen 27,42 gramm növényi törmeléket és 19 tő növényegyedet foglaltak le. A termesztett kannabisz növények száma a csekély mennyiség (legfeljebb öt tő) felső határának közel négyszerese.

Nem volt elég egy férfinak a harminc ezer forintos kölcsön, két milliót lopott ki húga szekrényéből

A férfival szemben ugyancsak termesztéssel elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt vádiratot nyújtottak be a bírósághoz, ami miatt az eljárás jelenleg is folyamatban van. Az ügyészség a két ügy egyesítését, valamint azt indítványozta, hogy a Tatabányai Járásbíróság a férfit végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre ítélje, rendelje el a pártfogó felügyeletét, valamint a lefoglalt kábítószert kobozza el.

ads

Van egy sztorid?

Szemtanúja voltál valaminek, vagy épp van egy olyan történeted, melyet szívesen megosztanál másokkal?

Küldd el nekünk, és amennyiben érdekesnek találjuk, úgy közzétesszük azt oldalunkon.