Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,07 Ft
Euró
390,68 Ft
Font
456,75 Ft
Bitcoin
57,109 $

Dancing with the Stars: Tóth Andi interjút adott a nagy visszatérés előtt

Tóth Andi nagyon boldog, hogy a Dancing with the Starsban táncolhat, ráadásul annak döntőjében.

Fotó: TV2
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy ideje tudhatjuk, hogy Tóth Andi, Csobot Adél és Gelencsér Timi is visszatér a Dancing with the Starsban. A döntőben fognak táncolni, ami már önmagában érdekes, izgalmas és rendkívül látványos.

Tóth Andi izgatottan kelt útra a TV2 stúdiójába, amit már nagyon jól ismerhet. Korábban hónapokon át gyakorolt, hogy lenyűgözze a közönséget, ami rendre sikerült is, és most sem akar csalódást okozni. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Andi az interjújában elmondta, nagyon örül, hogy újra ott van a műsorban, és ez olyan számára, mintha csak hazatérne. Minden évben várja a telefonhívást, hogy felkérjék táncolni, mert imádja ezt az egészet.

Andi kissé sajnálja Hegyes Bercit, hiszen Andrei Mangra sérülése miatt Andival is ő táncol, és természetesen a két korábbi győztes partnerével is. Ugyanakkor Andi sokat felejtett az elmúlt két évben, különösen a tangó esetében, de állt a kihívás elé.

„Nehéz volt, de közben tök izgalmas.” Kiemelte, Bencét zseniális táncosnak, csodálatos embernek tart, aki erőn felül teljesít, de ez akkor is sok, le a kalappal előtte. Annyit elárult Andi, hogy Berci úgy állította össze a koreográfiát, hogy a lányok megmutassák, miért is nyertek anno. „Az egésznek viszont van egy ilyen klasszikus hangulata.”