Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Megható fotó jelent meg Dallos Bogiról és gyermekéről

Az első közös Mikulás Dallos Bogiéknál, aminek nagyon örült a trió, boldogabbak nem is lehetnének.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Kiss László

Szerkesztő

Már az elején sejteni lehetett, hogy Dallos Bogi és Puskás Peti kapcsolata igen komolynak ígérkezik. Nyilván a legtöbb szerelem eleinte nagyon intenzív, ott a rózsaszín köd, majd az is szép lassan eltűnik,

Bogiéknál azonban más volt a helyzet, szerencsére nem is támadták őket. Más sztárokat igyekeztek tönkretenni, de mivel Bogi és Peti is botrányoktól mentes, nem megosztóak, így erről lemaradtak. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Hálásak is lehetnek, mert nézzük meg Tóth Gabit, aki minden egyes nap durva támadásoknak van kitéve. Fenyegetik, ócsárolják, és még sokáig folytathatnánk a sort, az új kapcsolatát is megpróbálták tönkretenni.

Bogi fiatalon lett édesanya, aminek megvannak a maga előnyei, míg egy férfi esetében ez kevésbé fontos. Egy férfi 40-50 évesen is lehet apuka, főleg, ha fitt, és a 70-es éveiben is jól tartja magát, ami ugyancsak fontos.

Bogi és Peti élete összhangban van, szinte mindenről ugyanaz a véleményük. Nagy harmóniában nevelik a gyermeküket, aki sokat nőtt az elmúlt időszakban, már az első Mikulást is megtartották idén.