Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,98 Ft
Euró
389,25 Ft
Font
455,18 Ft
Bitcoin
51,027 $

Dallos Bogi mesebeli hercegnőként jelent meg (fotók)

Dallos Bogi remekül érezte magát a győri bálon, amin többek között a szülei is részt vettek, és sokat táncoltak.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Dallos Bogi úgy döntött, fiatalon szeretne édesanyává válni, aminek megvannak a maga előnyei és kihívásai. Édesanyának lenni különleges, legyen szó a 20-as, a 30-as, vagy a 40-es éveinkről, mert manapság már sokkal többen szülnek később, mint előbb. Ennek a felgyorsult világ az oka, illetve az, hogy nehéz ideális párt találni.

Nem kevés nő adja fel a reményt, és inkább saját magára, a karrierjére koncentrál. Régebben sokakat kinéztek azért, ha valaki a 30-as évei második felében szült, ma pedig már az is természetes, ha egy nő a 40-es éveiben hozza világra a gyermekét, mint például Horváth Éva. A modell teljesen egészséges, akárcsak a gyermekei, és rendkívül erős formában van. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Számos példa mutatja, hogy később is lehet gyermeket szülni, akárcsak a 20-as éveinkben, amit azért jobban át kell gondolni, főleg, ha valaki csak a 20-as évei legelején jár. Fontos a stabil kapcsolat, az anyagi háttér, és így tovább. Ha ezek adottak, akkor még inkább bele lehet vágni a nagy kalandba, mely egész életre szól.

Dallos Bogi még mindig csak 26 esztendős, idén áprilisban tölti be a 27. életévét, de már elsősorban édesanya. Az énekléssel sem hagyott fel, folyamatosan képezi magát a médiában, és tartalomgyártókén tis dolgozik. Férje, Puskás Peti élete szerelme, aki noha sokkal idősebb nála, tökéletes összhangban élik az életüket.

Bogi nagyon jól érezte magát, és erre az estére még biztosan sokáig emlékezni fog, már csak a szülei miatt is. „Amíg Ábel a tollasbálban volt, addig mi elugrottunk a győri Gyöngyök Gyöngye bálba. Csodás volt a szüleimmel és a barátainkkal együtt bulizni. @daalarnaofficial köszönöm, hogy ebben a gyönyörű ruhában ragyoghattam.”

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.