Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,55 Ft
Euró
381,62 Ft
Font
444,64 Ft
Bitcoin
43,678 $

Mióta itt jártál:

Curtis nem akart felállni, mert akkor Fecsó leütötte volna őt a Sztárboxban

A Sztárbox legjobban várt mérkőzésén Curtis hamar padlóra került, de ha a kondija rendben van, lehetséges, hogy Fecsót már a második menetben kiüti.

Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Curtis vereséget szenvett Szegedi Fecsó ellen vasárnap a Sztárboxban, ami valahol várható is volt. A rapper a rendkívül rövid felkészülés ellenére is kiüthette volna az ellenfelét, akivel jó kapcsolata van, és már a ringben elnézést kért. A győztes Fecsó pedig azt mondta, örül, hogy élve megúszta Curtis bombázó ütéseit, amik közül, ha egy betalált volna fejre, talán minden másképpen alakul.

Curtis kicsit sem volt feszült amiatt, hogy a többiek keményen készültek, sok edzés volt mögöttük, addig ő mindössze pár edzésre látogatott el. Sőt, sejtette is, nem az ő reményei szerint fognak alakulni az események. Soron kívül Január elsejétől emelkedik a nyelvvizsga-támogatás összege

„Nem voltam feszült, helyén kezeltem ezt a mérkőzést. Valahol sejtettem, hogy így alakul majd. Nagyon fáradt vagyok, sok volt a munka, a zenekarral is és a The Voice-szal is, közben házat vettünk, úgyhogy nekem ebben ennyi volt most.” – mondta Curtis az rtl.hu hasábjain egy interjúban.

Kívülről is látszott, amiatt ült a padlón, mert elfáradt, és távolról sem arról volt szó, hogy kapott volna egy durva ütést. Fel tudott volna még állni, de nem látta értelmét, mert akkor Fecsó leütötte volna.

„Pont azért nem keltem fel, mert éreztem azt, hogy már nincs több szufla. És ha felálltam volna, lehet, hogy le lettem volna ütve. Ezt meg akartam előzni, nem álltam fel azért, hogy le legyek pofozva, biztosra mentem. Ma néztem vissza meccset, a végére olyan fehér voltam, mint a bolti zsír. Ennyi volt bennem.”

Fotó RTL MagyarországSajtóKlub

A rappernek egyetlen taktikája volt, mégpedig az, hogy valahogyan az első menetben kiüsse Fecsót. „Mondták a bírók, hogy az első menet még az enyém volt. Tipikus lakótelepi stílusban bunyóztam, ott is körülbelül ennyire van idő. Lerendezed 1-2 perc alatt, ha tudod, ha nem, akkor baj van.”

„Nekem pontosan ennyi kell: ha megtámadnának valahol, akkor meg tudjam magam védeni. Én nem bokszoló vagyok. Annyira kevés volt a pihenő az első menet után, hogy amikor szólt Kokó fia, hogy menni kell vissza a ringbe, már tudtam, hogy a második menet lesz a vége a rendezvénynek.”

Curtis nem tartja magukat bokszolónak, és nem haragszik Fecsóra, amiért fekve kapott tőle egy ütést. „Rettentő amatőrök vagyunk, ütöttünk-vágtunk, ahol értük egymást. Nem nagyon voltak itt tudatos ütések. Nekimentünk egymásnak, aztán alakult valahogy.” – folytatta az RTL oldalán Curtis.

„A Fecsót is támadják, hogy akkor is ütött még, amikor már lent voltam a földön, de ez meccs hevében előfordul. Írt is nekem, hogy ne haragudjak, válaszoltam neki, hogy dehogy haragszom! Ez benne van.”