Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,737 $

Csuti G.w.M-ről: nem a nevelőapja a gyerekeimnek

A rapper és az üzletember viszonya békés, tiszteletteljes, ám azzal Csuti nem ért egyet, hogy G.w.M lenne a gyerekei nevelőapja.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó András
Style
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Több mint két éve, hogy Kulcsár Edina és Szabó András Csuti a válás mellett döntöttek, s az egykori szépségkirálynő Varga Márk G.w.M-mel kezdett új életet. Hamarosan közös gyermekük is született, Amara, akinek érkezésével pedig akarva-akaratlanul megalakult a Szabó-Varga mozaikcsalád, lévén Edinának és volt férjének már van két közös gyermeke, Medox és Nina. Kezdetben nem volt egyszerű a helyzet egyik fél számára sem, hiszen nagy változások következtek be az életükben, ám az kétségtelen, hogy ma már tiszteletteljes, békés a viszony a két édesapa között.

Ugyanakkor Csuti abban egyáltalán nem ért egyet Hajdú Péterrel, hogy G.w.M lenne a gyerekei nevelőapja. „Én ebbe nem hiszek. Nálunk azért tök jól sikerült megoldani Edinával, hogy nagyjából fele-felét vagyunk a gyerekekkel. Ehhez azért tökre ragaszkodtam is. Az én életemben nem gondolom, hogy ez a nevelőapaság benne lenne, meg ez működne. Azért annál összetettebb ez a dolog” – magyarázta az üzletember a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsorban, amit a Story szemlézett. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

„A fene tudja, hogy az együttélés egyenlő-e azzal, hogy te gyereket is nevelsz. Nem biztos. Elmész dolgozni, este hazajössz, nem vagy ott az ébredésnél, nem vagy ott a fürdetésnél” – tette hozzá. A lap megjegyzi, Csuti korábban leszögezte, a rosszindulatú pletykákkal ellentétben ő úgy érzi, nincs oka azon aggódni, hogy volt felesége és párja között ne lenne minden rendben, és a gyermekei testi-lelki egészsége ne lenne biztonságban. „Nem nagyon kérdezem a gyerekeket arról, hogy ott egyébként mi történik, de én nem látom rajtuk, hogy radikálisan megváltoztak volna” – mondta akkor.

Állítása szerint nem látta okát, hogy beszélnie kelljen Edinával vagy Márkkal, s mint mondta, gyermekei miatt neki az a jó, ha Edina és a rapper között minden a legnagyobb rendben van. „Nekem nem jó, ha Edináék veszekednek, ha ott financiálisan problémák vannak. Nekem nem jó, ha ők nem szeretik egymást. A gyerekeim miatt. Nekem az a jó, ha ők békében vannak. Ha ők nem veszekednek, ha ott minden rózsaszín. Tiszta szívemből kívánom, hogy örökre maradjanak együtt” – fogalmazott az üzletember, aki mára szintén új életet kezdett. Párja, Bianka oldalán megtalálta a boldogságot, s már a közös baba gondolata is felmerült.

„Szerintem Bianka tökéletes anya lesz. A szüleitől nagyon jó dolgokat kapott ahhoz, hogy jó anyuka legyen. Bőven meghazudtolja a korát értelemben, életfilozófiában. Olyan éretten tud megnyilvánulni csomó komoly témában, hogy az megdöbbentő. De totálisan elfogult vagyok vele, mert halálosan nagy szerelem van közöttünk” – vallotta be Csuti. De korábban azt is elárulta Hajdú Péternek, hogy évente kétszer botoxkezelésen vesz részt, ám az ismert televíziós nem igazán érti, miért van erre szüksége Csutinak, hiszen még mindig fiatal.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.