Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,34 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,78 Ft
Bitcoin
58,350 $

Csuti évente kétszer botoxkezelésen vesz részt, Hajdú Péter nem érti őt

Hajdú Péter műsorában beszélt arról Csuti, hogy éves szinten kétszer jár botoxkezelésre, amit az ismert televíziós nemigazán ért, miért van rá szükség.

...svg content...Fotó: YouTube/ Frizbi TV
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Csuti nagy utat járt be az életében, annak ellenére is, hogy még mindig fiatal. Azzal, hogy Kulcsár Edina párja lett, igencsak felkerült a média térképére, és rövid időn belül ismertté vált, majd szép lassan saját médiakarrierbe kezdett. Ez leginkább akkor teljesedett ki, amikor szétmentek Edinával, aki hamar családot alapított az új párjával.

G.w.M. lett az új párja Edinának, rengeteg támadást kapott a kapcsolatuk, de együtt maradtak. Alig pár hónap együtt járás után közös tetoválást csináltattak, és noha terveztek közös babát, a gyermek előbb jött, mint amire számítottak. Az egykori szépségkirálynő emiatt kénytelen volt kiszállni a Dancing with the Stars harmadik évadából. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

A sors furcsa fintora, hogy Csuti a negyedik évadban szereplője volt a műsornak, amit szeretett volna megnyerni. Látván a mezőnyt, erre nem volt esélye, és noha Krausz Gábor azzal számolt, az elsők között búcsúzik majd, végül mindent vitt. Azóta is boldog párkapcsolatban él Mikes Annával, a táncpartnerével.

Csuti a fiatalkora ellenére sok rosszat is megélt, fontos személyeket vesztett el, ott van a tönkrement házassága Edinával, és az első próbálkozásai nem voltak sikeresek a magánéletében a válását követően. Egy ideje azonban boldog, egy nagyon csinos, fiatal barátnője van, akinek sokat köszönhet, és ez fordítva is igaz.

Hajdú Péter legutóbb Csutit látta vendégül a műsorában, melynek ideje alatt együtt keringőztek a Beköltözve nappalijában. Arra is fény derült, hogy Csuti éves szinten két botoxkezelésen vesz részt, amit Hajdú nem ért, hiszen András még mindig fiatal. „De ez korhoz kötött?” – kérdezett vissza Csuti. „Miért? Mert nem nézel úgy ki, mint egy szomorú kutya. Miért kell hozzányúlni?”

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.