Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,14 Ft
Euró
392,42 Ft
Font
458,46 Ft
Bitcoin
61,325 $

Csuti nem feltételezi G.w.M-ről, hogy bántaná Kulcsár Edinát

Csuti sem ad a durva pletykákra, és sokkal inkább Kulcsár Edinának hisz, mert szó sincs arról, hogy G.w.M. bántotta volna a szépségkirálynőt.

Fotó: Instagram/G.w.M.
Relax

Takács Petra

Szerkesztő

Egykor álompár voltak Csuti és Kulcsár Edina, akik kéz a kézben haladtak előre. Edina által Csuti hamar ismertté vált, majd ő is saját médiakarrierbe fogott, ami leginkább a válását követően teljesedett ki. Nem is a válásukkal volt tele a sajtó, hanem sokkal inkább azzal, hogy G.w.M. és Edina összejöttek.

Csuti mélypontra került, rengetegen mellé álltak, míg Edina és a rapper annyi támadást kapott, mint még soha. Most már azok is ismerik a rappert, akik korábban nem hallottak róla, de az idő őket igazolta. Olyannyira, hogy pár hónap után már közös tetoválást csináltattak, és kiderült, gyereket vár Edina az új párjától. Soron kívül Kiderült, mikortól lehet megvásárolni a magyar válogatott hazai meccseire a bérleteket

A gyermekük azóta megszületett, összeházasodtak, és úgy fest, Csuti magánélete rendben van, nagyon boldog a szerelmével. G.w.M. és Edina kapcsán pedig mindig vannak pletykák, az egyik legdurvább a napokban kelt szárnyra, melyek arról szólhattak, hogy a rapper bántalmazhatta a feleségét. Ezzel minden határt átléptek a pletyka elindítói, mivel nem történt bántalmazás, majd Csuti is reagált a hírekre.

„Számomra mindennél fontosabb Medi és Nina testi-lelki egészsége, úgyhogy ha bebizonyosodna bármilyen szörnyűség, felelős édesapaként senkinek ne legyen kétsége, hogy azonnali lépéseket tennék a gyerekeimért, és nagyon gyorsan rendezném a helyzetüket.” – mondta a Story kérdésére Csuti.

Csuti nem ül fel a pletykáknak, és nem tudja elképzelni, hogy G.w.M. bántaná Edinát. „De üres, rosszindulatú posztokra nem adok. És bár Márkkal csak a kapcsolatuk elején tisztáztunk egy-két dolgot, és se előtte, se utána nem beszélgettünk, akkor sem feltételezem róla, hogy bántaná a volt feleségem. És Edinában is bízom, hogy felelős édesanyaként a gyermekeink érdekében a lehető legjobb döntéseket hozza”