Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,851 $

Továbbra is dúl a szerelem Csuti és a kedvese között

Nagyon jó párost alkotnak ketten, jó rájuk nézni, és továbbra is dúl közöttük a szerelem, aminek a rajongók is örülnek.

Fotó: Instagram/Csuti
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Csuti nem egy kemény időszakon van túl, pedig még mindig fiatal, ereje teljében van, sikeres a karrierjében, a médiában és a magánéletében. Érték súlyos veszteségek, csalódások, amiket nehéz volt feldolgoznia, ám mint a legtöbb esetben, itt is az idő jelenti a kulcsot, mely gyakorlatilag ebben az esetben nekünk dolgozik.

Ha ezt jól kezeljük, nagyon sok időt és problémát spórolhatunk meg általa. Ezzel Csuti is tisztában lehet, sokat tanult az évek során, és szerencsére rátalált az a fajta boldogság, mely kiegészíti az életét, és boldogan tervezhet. Kétgyermekes édesapaként ez még fontosabb, mert a gyerekek is örülnek, amikor az apjuk boldog. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Csuti boldog, kiegyensúlyozott, és remekül halad előre az életében, miközben nem egy nagy műsorban szerepelt már. Bizonyította, hogy játékosként és műsorvezetőként is megállja a helyét, amire szintén büszke lehet. Sokan büszkék rá, rengetegen támogatják, a válása óta még többet, hiszen látták, min ment keresztül.

Szerencsére a kedvesét is hamar elfogadták a követők, akik sokat dicsérik a fiatal lányt. Hiába a korkülönbség, ebből semmi nem látszik, sok bennük a közös, és Csuti hálás lehet, hogy egy ilyen szép, csinos, vonzó nő éli mellette az életét. Sok év áll még előttük együtt, és ki tudja, egy nap újabb szinteket lépnek előre.

Megvan bennük ehhez a potenciál, Csuti pedig igazi úriember, úgy bánik a kedvesével, ahogyan minden férfinak kellene. Szeretnek közösen programozni, éttermekbe járni, finom ételeket fogyasztani, és közben jókat beszélgetni. Néha pedig nem rossz dolog, ha nem figyelünk oda arra, hogy mit eszünk, csak finom legyen.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.