Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,633 $

Csillagászati összeget ajánlottak a Barcelona sztárjáért, Laporta nem bólintott rá

Frenkie de Jongra a Bayern München csapott volna le.

...svg content...MTI/EPA/Toni Albir
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Kihasználva a Barcelona nehéz anyagi helyzetét, és a holland játékos Joan Laportával ápolt, állítólag egyre jobban elmérgesedő kapcsolatát, a Bayern München nyáron százmillió eurót ajánlott Frenkie de Jongért.

Ám ami egy szezonnal korábban már a Manchester Unitednek sem sikerült, az végül a bajoroknak sem jött össze, a katalánok elnöke pedig azt is elmondta, mi volt az oka, hogy nemet mondtak a Bayernnek. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Lehetőségünk volt arra, hogy 100 millió euróért eladjuk Frenkie de Jongot, ám nem akartuk ezt megtenni, hogy ne veszítsük el a versenyképességünket” – idézte Joan Laporta szavait a 90min.

A holland játékos 2019-ben érkezett az Ajaxtól, és bár az elmúlt években több csapattal is szóba hozták, a 26 éves de Jong kitart jelenlegi klubja mellett, ahol idén már az ötödik szezonját kezdte meg.

De Jong májusban arról is beszélt, hogy valójában sosem volt rossz a kapcsolata Laportával. A játékos még a fizetéscsökkentésbe is belement, amit a Barcelona pénzügyi problémái indokoltak.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.