Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,210 $

Ezt már Cristiano Ronaldo is alig hiszi el

Úgy elröppent ez a 14 év, hogy alig hiszi el Cristiano Ronaldo, aki a fia mindössze pár évre van attól, hogy felnőtté váljon.

...svg content...Fotó: EPA/TIAGO PETINGA
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Cristiano Ronaldo is ott van jelenleg az Európa-bajnokságon, és ennél fittebb aligha lehetne. Mindezt 39 évesen mondhatja el magáról, bár azt mondta, ha az edző úgy látja jónak, kispadozni fog, ami nem jelent számára problémát.

Tudja jól, hogy már nem fiatal, és nincs túl sok ideje hátra a futballban játékosként, de amíg ilyen fitt, ennyire jó formában van, miközben termeli a gólokat, semmi oka visszavonulni. Még az sem kizárt, hogy ott lesz a soron következő világbajnokságon, addig a mostani minden bizonnyal az utolsó Európa-bajnoksága lesz, amit győzelemmel zárna. Soron kívül Volt, aki matyó népviseletben úszta át a Balatont

Elsőszülött gyermeke, Cristiano Ronaldo Jr. szintén futballista, és nem kizárt, hogy hamarosan a felnőttek között is bemutatkozhat. Az Al Nass utánpótláscsapatának kapitánya, és tekintve azt, hogy Yamal, a Barcelona 16 éves tehetsége egy ideje alapember és a spanyol válogatottban szintén ott van a kezdőben, semmi nem zárja ki azt az opciót, hogy Ronaldo fia rövidesen együtt játsszon az apjával.

A születésnapos fiú 14 éves lett, melynek kapcsán Ronaldo megosztott egy szelfit, amit kevesebb mint egy óra alatt majdnem 2 millióan like-oltak „Nem hiszem, hogy már 14 éves vagy, csak úgy repül az idő. Gratulálok, partner! Apa nagyon szeret téged.” – írta a posztjában Ronaldo, aki végtelenül büszke a fiára.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.