Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Cristiano Ronaldo 38 évesen térhet vissza a portugál válogatottba

Fotó: A portugál Cristiano Ronaldo (j) és az uruguayi José María Giménez a katari labdarúgó-világbajnokság H csoportjának második fordulójában játszott Portugália-Uruguay mérkőzésen a Loszail Stadionban 2022. november 28-án. MTI/EPA/Nusad Szekkajil
Sport
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Minden jel arra mutat, hogy Cristiano Ronaldo ott lehet a selejtezőmérkőzéseken, amik a 2024-es Európa-bajnokság kijutásáról döntenek.

Cristiano Ronaldo legutóbbi világbajnoksága nem éppen úgy alakult, mint azt tervezte. Nem sokkal később pedig a Közel-Keletre igazolt, ahol nemrég igencsak elszakadt nála a cérna az egyik mérkőzésen.

Soron kívül Megszületett az újabb ítélet L.L. Junior kisfiának halálos balesete ügyében

Egy ideje gólképtelen, ami miatt egyre több kritikát kap, de úgy fest, a portugál válogatottnál még mindig számítanak rá. Nagy kérdés, hogy kezdőjátékosként szerepelhet-e, mert ha nem, akkor el kell fogadnia a helyzetet.

Portugália Liechtenstein és Izland ellen lép pályára, és várhatóan Ronaldo mindkét mérkőzésen lehetőséget kap, 38 évesen is. A Talksport arról ír, hogy az The Athletic szerint Martinez szövetségi kapitány már beszélt Ronaldóval, közvetlen azelőtt, hogy úgy döntött, meghívót küld neki.

A jelentésben foglaltak szerint Ronaldo nem volt hajlandó nyilatkozni a válogatottat érintő karrierjéről, miután összeveszett a korábbi szövetségi kapitánnyal, Santosszal. Portugália Marokkó ellen búcsúzott a világbajnokságról, ami nagy csalódás volt a csapat számára.

Ha Ronaldo visszatér a válogatottba, egyedüliként mondhatja el magáról, hogy öt különböző tréner alatt játszott. Nagy kérdés volt, hogy Martinez számol-e a veterán világsztárral, de úgy tűnik, igenis a tervei között szerepel az aranylabdás.