Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,33 Ft
Euró
395,52 Ft
Font
468,04 Ft
Bitcoin
67,152 $

Kiderült, a jó sorozat ellenére miért kellett mennie a Chelsea menedzserének

Egyre több részlet lát napvilágot arról, hogy miért is kellett végül egy szezon után mennie Pochettinónak Londonból.

...svg content...Fotó: Unsplash/Simon Reza
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokakat meglepett a Chelsea bejelentése, miután a csapat épp csúcsformába kezdett lendülni, amikor jött a bejelentés. Az utolsó öt mérkőzését megnyerték a londoniak, amire igen rég volt példa, és a hírek szerint a Manchester United kész lecsapni a lehetőségre, az edzői szék nélkül maradt menedzserre.

Fabrizio Romano arról számolt be, hogy több játékos is szomorú, csalódott a döntés miatt, hiszen az utóbbi időben nagyon jól ment a játék, és hozták a győzelmeket. A Chelsea végül amiatt döntött úgy, hogy nem folytatják a közös munkát, mert nem voltak azonosak az elképzelések, még az átigazolások terén sem. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A klub most arra összpontosít, hogy egy olyan modern és dinamikus menedzsert igazoljon, aki képes támadó futballt játszani, miközben folyamatosan náluk van a labda, és egyúttal védekezésben is javulást mutatnak. A fiatal tehetségek beépítésére is nagy szerepet szeretne fordítani a vezetőség, amihez nem mindegy, milyen edzőt választanak.

A hírek ellenére Tuchel, Flick, Conte és Mourinho sem tárgyalhatott egyelőre a klubbal, nem történt kapcsolatfelvétel a vezetőség részéről. Sőt, egyikük sem szerepel jelenleg a csapat szűkített listáján, ami meglepő, mert nagy nevekről beszélünk. Ugyan Vincent Kompanyt is szóba hozták a klubbal, nem zajlanak vele tárgyalások, de a Bayern München valóban felkereste Tuchel helyére.

Thomas Frank és Kieran McKenna viszont biztosan esélyes a csapat irányítására, addig Sebastian Honesß már hetekkel ezelőtt nemet mondott a Bayernnek, mert a Stuttgartnál akar maradni, akik végül a bajorok előtt zárták a bajnokságot a második helyen egy nagy hajrával.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.