Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,82 Ft
Euró
395,65 Ft
Font
468,49 Ft
Bitcoin
66,557 $

Videón a Bayern München hihetetlen veresége

Nem a legszebb módon köszönt el a Bayern München Tucheltől, egészen hihetetlen gólokat kaptak a Hoffenheimtől.

...svg content...Fotó: Unsplash/luca
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet azt mondani, hogy a Bayern szépen fejezte be volna a Bundesliga aktuális szezonját, mai miatt még a második helyüket is elvesztették. Tuchel végül nem gondolta meg magát, távozik Münchenből, és jó esélye van arra, hogy a Manchester United edzője legyen, vagy a Barcelonánál folytassa tovább.

A Barcelona edzője, Xavi nem tud arról, hogy kirúgnák, ami ráadásul sokba is kerülne. Tuchelnek így is lehet helye egy topcsapatnál, addig a Bayern még mindig keresi a megoldást, és látván a keretet, lesz dolguk bőven. Amit a Hoffenheim ellen műveltek le, az igencsak kínos volt, pláne a végjáték. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Írhatjuk ezt annak ellenére, hogy Tel és Davies góljával 6 perc után már 2-0-ra vezettek a vendégek. Akkor úgy tűnt, gálát rendezhetnek, ami helyett végül 4-2-re nyert a Hoffenheim, Érdemes megnézni, hogyan hozták össze a gólokat, a Bayern szurkolói csak fogták a fejüket, nem akarták elhinni, amit láttak a pályán.

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.