Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,79 Ft
Euró
393,19 Ft
Font
460,52 Ft
Bitcoin
62,772 $

Pályára lép a Chelsea és a Manchester United is, élőben adja a tv

A Chelsea és a Manchester United mérkőzését is élőben követhetjük figyelemmel a televízióban, már szombat délután.

Fotó: Unsplash/Nat Callaghan
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A válogatott mérkőzések miatt egy ideig szünetelt a bajnokság a Premier League-ben, de ennek vége. A csapatok újra mozgásban vannak, hamarosan Szoboszlai Dominiknek is jelenése lesz a pályára a Liverpoolnál. A magyar csapatkapitány nagyon népszerű, jól mutatja mindezt az az esemény is, amit köré szerveznek az Európa-bajnokság előtt.

Ma számtalan angol bajnokit rendeznek, így a Chelsea, a Tottenham és a Manchester United is pályára fog lépni. A Chelsea formája még mindig igen aggasztó, csak a 11. helyről várják a folytatást 39 ponttal, addig az élen az Arsenalnak már 64 pontja van, akárcsak a Liverpoolnak, míg a Manchester City 63 pontos. Soron kívül Rárepültek a magyarok az online értékpapírszámla-nyitásra

A Chelsea a Burnley-t fogadja, amit 15 óra 50 perctől közvetít a Spíler 1, este pedig a Manchester United a Brentford vendége lesz. Tekintve a Vörös Ördögök formáját, ez sem lesz egy sima találkozó, még akkor sem, ha a Brentford a 15. helyről vág neki a 30. meccsének. Az United a 6. helyen áll, nem hibázhatnak, és ha nyernek egy lépéssel közelebb kerülhetnek a Bajnokok Ligája indulást érő 4. helyhez, ahol most az Aston Villa áll 56 ponttal.

A 47 pontos Manchester United bízhat abban, hogy a Villa és a Tottenham is pontokat hullajt, akik előttük 53 pontosak. A meccset a Spíler 1 adja 20 óra 50 perctől, így az este folyamán sem maradunk angol bajnoki nélkül, ráadásul az Unitedről van szó, akik hiába nem voltak bajnokok Sir Alex Ferguson távozása óta, rendkívül népszerűek.

Egy több mint érdekes és izgalmas interjú készült Szoboszlai Dominikkel

Exkluzív interjút adott Szoboszlai Dominik a Spíler 1 TV-nek, amit szombat este vetítenek le.