Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,02 Ft
Euró
394,28 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
64,724 $

Újra Pochettinónak estek a Chelsea-szurkolók, így reagált

A Chelsea menedzsere, Mauricio Pochettino megfogadta, továbbra is dolgozni fog a szurkolókkal való kapcsolatán, miután a Kékek rajongótábora újra ellene fordult.

London, 2024. február 25. Mauricio Pochettino, a Chelsea vezetõedzõje az angol labdarúgó Ligakupa döntõjében játszott Chelsea FC-Liverpool FC mérkõzésen a londoni Wembley Stadionban 2024. február 25-én. MTI/AP/Dave Shopland
Sport

Kolláth Benjámin

Szerkesztő

Előzmény:

 

Pochettino csapata vezetett, de aztán 2-1-es hátrányba került a Brentford ellen szombaton és csak Axel Disasi meccs végi fejese mentette meg őket. Ekkor azonban a szurkolók már bőven kifejezésre juttatták véleményüket, a „B***ódj meg, Mauricio” és „Boehly, te p***a!” rigmusok mellett a Chelsea szurkolói ismét José Mourinhót és Roman Abramovicsot éltették.

Az 52. születésnapját ünneplő Pochettino jelezte, nem aggódik amiatt, ahogy a szurkolók bánnak vele: „Nem aggódom. Ezt a kapcsolatot kell elfogadni. Valaki megkérdezte, érzem-e a szurkolók szeretetét? Nem. Ezt a kapcsolatot azzal lehet építeni, ha meccseket nyerünk. Én nem kérek tőlük semmit, tovább fogok dolgozni és megváltoztatom a véleményüket.” Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

„Szerintem jó a kapcsolat. Meg kell értenünk, hogy a szurkolók igen érzelmesek. Azért küzdök, hogy a csapatnak a lehető legjobb munkaeszközöket biztosítsam és így játszva gólokat lőjenek és meccseket nyerjenek” – idézi az argentin edző szavait a 90min. Pochettino tovább hergelte a rajongókat azzal, hogy a meccs utáni sajtótájékoztatón kijelentette, a középpályájuk megsínyli a fáradtságot, mert „nincs lehetőségük frissíteni a játékosokat egy kulcsterületen.”

Mihajlo Mudrik a meccs végén bejött Enzo Fernandez helyére, de több középpályást nem küldött pályára Pochettino, hiába volt kéznél Cesare Casadei és Jimi Tauriainen is. Casadeit pont januárban hívta vissza a csapat a Leicester Citynél produktívra sikerült kölcsönjátékából, azóta pedig mindössze 13 percet játszott, míg Fernandez, Moises Caicedo és Conor Gallagher rengeteget játszanak.

Bemutatta 101 pontból álló programját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt

Sokkal több van ebben a városban! címmel muttata be programját Vitézy.

Epic Games Store: két szuper címet is behúzhatsz ingyen a jövő héten

Csütörtökön megjelent az ingyenesen megszerezhető címek új listája, ám az is kiderült, hogy mire számíthatunk április 25-én.

Még mindig sok a banki csalás, az elsők között lépett az OTP

Május 8-tól a pénzintézet automatikusan egymillió forintos napi átutalási limitet állít be az internet- és mobilbankból indított átutalásokra.