Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Carabao Cup: így jutott be a döntőbe a Manchester United (videó)

Fotó: EPA/Peter Powell
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Manchester United hazai pályán sem kapott gólt a Nottingham Foresttől, köszönhetően Heatonnak is, aki remekül védett az elődöntő visszavágóján.

A Manchester United gyakorlatilag már a Nottingham Forest otthonában eldöntötte a kérdést, amikor 3-0-ra legyőzte a hazaiakat. Csoda kellett volna ahhoz, hogy a Nottingham legalább hosszabbításra hozza a meccset.

Soron kívül A Vatikán szerint Ferenc pápa szombaton elhagyhatja a kórházat

Már csak amiatt is, mert Ten Hag erős kezdőt küldött fel a pályára, bár Eriksen elvesztése még egy ideig fájó lesz számára. Az United új igazolása viszont szerda este nem mutatkozhatott be, csak a lelátóról figyelhette az eseményeket.

De Gea pihenőt, míg Heaton lehetőséget kapott arra, hogy bizonyítson a kapuban, és meg is tette. Remek védéseket mutatott be, magabiztosan védte a manchesteriek kapuját, akik sokáig nem bírtak az ellenfelükkel.

Az első gólra 73 percet kellett várnunk, a csereként beállt Martial talált be. Ziccerbe hozhatta volna Rashfordot, ám a rossz passzából is gól lett, így némileg szerencsés körülmények között született meg a vezető találat.

Rashford három perccel később megint kiosztott egy gólpasszt, ezúttal Frednek, amivel kialakult a végeredmény. Az United 5-0-s összesítéssel jutott be a Carabao Cup döntőjébe, amit a Newcastle ellen fognak megvívni február 26-án.