Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,893 $

Így bulizott az Atalanta Szoboszlaiék kiejtése után az öltözőben (videó)

Egy pillanatra úgy tűnt, Szoboszlai Dominik csapata megfordíthatja a párbajt, de nem így lett, és már az elődöntő előtt kiestek.

...svg content...Fotó: EPA/MICHELE MARAVIGLIA
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Az év egyik legnagyobb meglepetése volt, hogy a Liverpool kiesett az Atalanta ellen az Európa-liga negyeddöntőjében. Valójában minden az első meccsen, az Anfield Roadon ment el, ahol 3-0-ra nyertek az olaszok.

Noha nagyon jól kezdtek az angolok a visszavágón, több gól már nem esett a mérkőzésen. Ez pedig sokba került a Liverpoolnak, és rövid időn belül újabb potenciális kupagyőzelemtől estek el, így maradt az angol bajnokság. A Manchester City a favorit, akik pedig a Bajnokok Ligájából estek ki az elődöntők előtt. Soron kívül Magyar Péter ott lesz a köztévé vitáján

Az Atalanta megadta a módját az ünneplésnek, mindenki kitett magáért. Hatalmas volt a buli az öltözőben, senki nem fogta vissza magát. Úgy örültek a játékosok, mintha csak megnyerték volna a sorozatot, amire jó esélyük nyílhat. Az alább látható felvételek beszédesek, talán soha nem voltak ilyen boldogok a játékosok, mint most.