Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,678 $

Bellingham szerint mit sem ér az egyéni teljesítmény, ha a csapat nem nyer

A Real Madrid fiatal csatárzsenije elégedett a teljesítményével, de számára a csapat a legfontosabb.

MTI/EPA/Daniel Gonzalez
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

Jude Bellingham fél évvel ezelőtt igazolt a Borussia Dortmundtól a Real Madridhoz, a csapatnál töltött első hat hónapja pedig egészen álomszerű volt. Bellingham eddig ontotta a gólokat, 23 találkozón 18 alkalommal volt eredményes, és jelentős szerepet vállalt abban, hogy a Real Madrid idén ismét harcban legyen a bajnoki címért.

„Persze fontos az egyéni teljesítmény, de nem igazán számít, ha a csapat nem nyer” – fogalmazott az angol csatár. „A bajnokság élén állunk, megnyertük a Szuperkupát, és a Bajnokok Ligájában a csoportunk élén végeztünk, ez így rendben van”  – idézte a 20 éves játékost az ESPN. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

„Nyilvánvalóan kiestünk a kupából, ami sajnálatos. De mindent egybevetve, ami a legbüszkébbé tesz, az a csapat sikere, és az, hogy én magam is hozzá tudtam járulni ehhez. Együttesen elképesztően jól játszunk, ez pedig egy csapatjáték” – mondta Bellingham.

A Real Madrid számára rendkívül fontos mérkőzések következnek, melyek meghatározhatják a szezon hátralévő részét. Vasárnap az Atlético Madriddal találkoznak, míg a La Liga következő fordulóban a szezon meglepetéscsapatát, a Gironát fogadják. Három nappal később már a Bajnokok Ligájában lépnek pályára Szoboszlai Dominik egykori csapata, az RB Leipzig ellen.