Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,557 $

Bellingham szerint nevetséges, hogy két meccsre eltiltotta a spanyol szövetség

Reméli, hogy a fellebbezés sikeres lesz, mert nevetségesnek tartja, hogy eltiltották a Real Madrid következő két meccséről a spanyol bajnokságban a Valenciában történtek miatt.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ezek nem a Real Madrid legszebb napjai, még akkor sem, ha továbbjutottak a Bajnokok Ligájában, és ott vannak a negyeddöntőben. Ancelotti őszintén beszélt, mit gondol arról, hogy a közönség kifütyülte őket a Bernabeuban az első félidőben. Willi Orbán szerint pedig V. Junior piros lapot érdemelt volna, amiért neki támadt a meccs alatt, mégsem állították ki a brazilt.

Bellingham ügye szintén téma volt a Lipcse elleni meccset követően, miután az angol világsztárt két meccsre eltiltották a Valenciában történtek miatt, amikor kiakadt, hogy nem adták meg a góljukat, amivel 3-2-re nyertek volna. A bíró akkor fújta le a meccset, amikor a Real beadta a labdát, majd az a hálóban kötött ki Bellinghamről. Soron kívül Fideszes önkormányzati képviselő az egyik áldozat, akit halálos áramütést ért meggyszedés közben

„Nehéz erről beszélni, mert fellebbezések vannak folyamatban. Csak annyit mondhatok, hogy ami történt, az a játékvezető döntése, aki belefúj a sípjába. Ő is ember, de én is az vagyok.” – fogalmazott a Movistar kérdésére Bellingham, aki tagadja, hogy bármilyen sértőt is mondott volna, és ezt kész a vizsgálat alatt is elmondani.

„Semmi sértőt nem mondtam. Úgy érzem, időnként, mert új vagyok, példát akarnak statuálni velem, ami számomra nem jelent gondot. Felelősséget kell vállalnom a tetteimért. Szerintem két meccs kicsit nevetséges ezért, de ha azt a két meccset ki kell hagynom, akkor a lelátóról fogom támogatni a csapatot.” – idézte az ESPN.

A spanyol szövetség fegyelmi biztossága úgy ítélte meg, hogy a Real Madrid nem nyújtott be elegendő bizonyítékot ahhoz, hogy kétséget kizáróan bizonyítsák, a játékvezető ténykedése téves volt. Gil Manzano bíró arról jelentett, hogy agresszív volt Bellingham magatartása, és többször káromkodva kiabálta azt, hogy a gól érvényes volt.

Ilyen szabályok mellett kerül sor a Biden-Trump vitára

Egyre több információ lát napvilágot a közelgő vitáról.