Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,577 $

A Baywatch egykori sztárja még mindig őrületesen vonzó

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Donna D’Errico szereti mutogatni a vonalait, és egészen hihetetlen, hogy 54 évesen ennyire fiatalos, nehezen fog rajta az idő.

Az emberek egy része igazi függővé vált a közösségi média által, napi szinten órákat pörgetjük a tartalmakat. Mindezt igazán észre sem vesszük, de ha szembesülnénk a számokkal, talán változtatnánk az életükön.

Soron kívül Szombat délelőttig borult lesz az ég, néhol esőre is számíthatunk

Ma már egy egyszerűbb okostelefon segítségével is lehetséges a villámgyors böngészés a világhálón, és számtalan sztár, híresség, világsztár van jelen a platformokon. Kim Kardashian például az egyik legnagyobb név, aki napi szinten oszt meg vonzó fotókat magáról.

Selena Gomez már sokkal visszafogottabb, mégis neki van az egyik legnagyobb tábora. Smink nélkül is láthattuk az énekesnőt és színésznőt, aki igyekszik a természetességet sugallni, sokan másokkal ellentétben.

A Baywatch egykori sztárja, Donna D’Errico sem fogja vissza magát, és 54 évesen is úgy néz ki, mint egy csúcsformában lévő fiatal. Nehéz szavakat találni a vonalaira, de nyilván az évek alatt átesett pár orvosi beavatkozáson.

Ettől függetlenül rendkívül látványosak az idomai, sokan követik őt, és még mindig aktív a filmezés világában, de távolról sem tekinthető hollywoodi sztárnak. Általában kisebb filmekben kap lehetőséget, vagy ha egy nagyobb produkcióról van szó, nem feltétlen ő a főszereplő.