Clouds
21 Budapest
Dollár
344,61 Ft
Euró
369,21 Ft
Font
428,54 Ft
Bitcoin
25,754 $

Elképesztően látványos mellerős fehérneműs fotó jelent meg a Baywatch sztárjáról

Fotó: Instagram/Donna D'Errico
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Donna D’Errico nagyon-nagyon magasra teszi a lécet ezekkel a fotókkal, ellentmond a korának, és úgy néz ki, mintha csak a 30-as éveiben járna.

Donna D’Errico, a Baywatch egyik legismertebb sztárja jövő márciusban tölti be az 55. életévét, ám ebből nem sok látszik. A követők is csak hüledeznek, nemigazán hiszik el, hogy mit látnak maguk előtt, mert rendkívül jó formában van a kedvencük.

Soron kívül Eltűnt egy 17 éves bakonyoszlopi lány, a rendőrség a lakosság segítségét kéri

Márpedig valóban a 60-as évek végén született, és később a Baywatch-ban is szerepelt, mely sokat dobott a karrierjén. Azóta más sorozatokban és filmekben is feltűnt, a karrierje pedig nem ért véget, ahogyan a modellkedés sem.

Az 54 éves sztár az egyik leglátványosabb híresség, különösen, ha fehérneműben fotózzák. Azokban a pillanatokban kisebb csoda, hogy nem remeg meg a fotós keze, mert a kétgyermekes édesanya több mint vadító.

Sokat küzdött ezekért a formákért, odafigyel az egészségére, és igyekszik fiatalos maradni, valószínűleg nem sokan lennének, akik helyesen tippelnének a korát illetően. Egyes fotókon még csak 30 évesnek sem néz ki, és ebben semmi túlzás nincs.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra

Lapozó: 1 2