Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,22 Ft
Euró
389,73 Ft
Font
455,51 Ft
Bitcoin
51,245 $

Baukó Éva vallomása: „Nagyon sok olyan dolog történt, hogy meghalhattam volna”

A legutóbbi súlyos balesete kapcsán nyilatkozott úgy Baukó Éva, hogy korábban sok olyan dolog történt vele, ami az életébe kerülhetett volna.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Mint ismeretes, Baukó Éva ismét autóbalesetet szenvedett, ami az eddigi legsúlyosabb volt. Totálkárosra tört az autója, egy Toyota Yaris, amit, ha mégis sikerülne megjavíttatni, az is vagyonokba kerülhet. A ValóVilág korábbi sztárja rögtön tudta, hogy ezzel az autóval egy ideig nem fog közlekedni, vagy talán már soha.

Egy villamossal ütközött össze a saját hibájából, amit elismert. Nem tagadja, ő volt a hibás, és még szinte be sem értek vele a kórházba az általános vizsgálatok elvégzése miatt, már hívták a bulvártól, mert valaki eladta a sztorit. Ez kissé megdöbbentette őt, bár annyira talán nem lepte meg, mivel ha valaki, ő aztán nagyon ismeri a bulvárt. Soron kívül Fontos változás a nyugdíjaknál – egy új lehetőség is megnyílt

Éva sokkal inkább hálás volt a balesete után, mint ideges, hiszen tudta jól, sokkal nagyobb baj is történhetett volna. Hálás volt, hogy ahogyan más, ő sem sérült meg ebben a nagy csattanásban, a többi csak másodlagos, még akkor is, ha jelentős az anyagi kár. „Nagyon sok olyan dolog történt, hogy meghalhattam volna.” – ismerte el Éva a Mokka vendégeként.

„Ez már nem az első olyan dolog volt, amikor a jóisten itt volt mellettem.” Az egyik első gondolata az volt a balesettel kapcsolatban, hogy valamit rosszul csinál az életében, és ez sokkal inkább egy jel arra, hogy változtatnia kellene. „Tényleg ez egy jel volt, azért ez nem véletlen, hogy most már egy második baleset volt az autómmal.”

Szerinte ebből az egészből az a tanulság, hogy lassítania kell, és átgondolnia az életét. „Ha valaki hozzám akar dobni egy autót, azt nagyon szívesen fogadom azért.” – jegyezte meg viccesen Éva, akinek a történtek után taxival, bérelt autóval, vagy tömegközlekedéssel kell járnia, de szerencsére nem esett baja, semmije sem tört el.

Megszólalt a Ferencváros edzője az Újpest történelmi kiütése után

A Ferencváros edzője, Dejan Sztankovics érthető módon nem panaszkodott arra, hogy nem lett 6-0 a vége az Újpest ellen.

Cristiano Ronaldo egy zseni, megint gólt lőtt (videó)

Cristiano Ronaldo úgy gyártja a gólokat, mintha kötelező lenne, megint betalált a szaúdi bajnokságban, ami sokat ért.