Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,644 $

Baukó Éva autója totálkárosra tört a villamosbalesetben, elismerte a hibáját

Baukó Éva nem tagadja, ő volt a hibás, teljes mértékben elismeri a történteket, de most autóra lenne szüksége, már csak a munkája miatt is.

Fotó: TV2
Relax

Szabó Kata

Szerkesztő

Éva eleinte úgy gondolta, totálkárosra tört az autója, majd beszélt pár hozzáértő ismerősével, akik szerint meg lehetne javítani az összetört járművet. „Szeretnék inkább egy új autót venni, mármint használt autót, új autót nem merek nagyon, mert nem vagyok annyira gyakorlott vezető, mivel 3 éve vezetek, 5 éve van jogosítványom.”

Elismerte, az ő hibájából történt a baleset, egyszerűen figyelmetlen volt, aminek megfizette az árát. Azt mondta, zöld jelzést mutatott a lámpa, de nem kanyarodhatott volna jobbra. Hozzátette, elnézte, elbambulta, nem figyelt jobbra, és ekkor jött a villamos, ami már nem tudott megállni. Éva egy hatalmas csattanásra lett figyelmes, és úgy érezte, karcolások nélkül úszta meg a súlyos becsapódást. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Rengetegen mentek oda hozzá segíteni, viszont ez egyúttal azt is jelentette, hogy eladta valaki a sztorit a bulvárnak, így még szinte be sem ért a kórházba, már hívták telefonon, hogy mi is történt. Éva ebből egyáltalán nem akart felhajtást csinálni, jobban örült volna, ha ki sem derül a dolog, majd amikor látta, hogy miket írogatnak róla a közösségi médiában, reagált.

Súlyos dolgokat írtak, egyesek szabályosan örültek a balesetének, míg mások azon bánkódtak, hogy nem sérült meg. Döbbenetes volt mindezt olvasnia, pedig az évek során már látott pár dolgot, de még mindig meg tudják lepni az emberek. „Azt gondolom, lehet engem szeretni, nem szeretni, szókimondó vagyok, de soha senkinek nem kívántam semmilyen rosszat, ami akár a testi, akár a lelki egészségét veszélyezteti.” – mesélte Éva a Mokka vendégeként.

Éva egy ideje már nem foglalkozik nagyon a kommentekkel, de ahogyan ő fogalmazott, ez most felháborította. Túlment minden határon, ahogyan az emberek egy része szabályosan pezsgőt bontott a balesete miatt. Noha megosztó személyiség, ilyen dolgokat valóban nem kívánhatnak az emberek, már csak a karma miatt sem.