Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,897 $

Párja szerint Curtist megfojtaná, ha állandóan vele akarna lenni

Elmondása szerint minden hét elején megbeszélik, hogy alakulnak a következő napjaik, mennyi szabadidejük lesz, s ez alapján terveznek.

Fotó: Instagram/Curtis
Style

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint ismert, Curtis nemrég a barátaival Dominikán nyaralt, ahol mindannyian nagyon jól érezték magukat. Az utazás idejébe viszont beleesett párja, Judit 30. születésnapja is, így azt a napot külön töltötték. Később természetesen bepótolták az ünneplést, a rapper meglepetésbulival és extravagáns tortával készült szerelmének, akinek igazán jól esett a kedvesség. Ám azt sokan furcsállották, sőt, egyenesen kiakadtak azon, hogy Curtis nem volt a párja mellett a születésnapján.

Judit viszont nem volt dühös amiatt, hogy így alakultak a dolgok, mivel szerinte azon az egy napon semmi sem múlik, ezt pedig próbálta megértetni az emberekkel is. Ennek kapcsán nemrégiben a Hot! magazinnak nyilatkozott, ebből szemlézett a Bors. „Az emberek teljesen kiakadtak azon, hogy a párom nincs velem a harmincadik születésnapomon. Több üzenetet és kommentet is kaptam ezzel kapcsolatban. Volt, aki azt írta, hogy megérdemelném, hogy velem legyen azon a napon. Mindenkinek visszaírtam, és megpróbáltam szépen elmagyarázni, hogy ezen az egy napon semmi sem múlik” – fogalmazott. Soron kívül Megdőlt az országos és fővárosi hajnali melegrekord pénteken

Majd azzal folytatta: „Ati tavaly rengeteget dolgozott, és általában a január az a hónap, amikor pihenni tud. Micsoda önzőség lenne a részemről, ha emiatt kiakadnék! Ráadásul aznap edzéseim voltak, maximum egy fáradt vacsora fért volna bele. Mindemellett azt is tudtam, hogy Ati már régóta nagyon készült a szülinapi bulimra, még kint Dominikán is intézkedett ezzel kapcsolatban” – árulta el a kosárlabdázó. Hozzátette, sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy a párjuk külön nyaraljon, ám náluk ez teljesen természetes.

Mindemellett azt gondolja, hogy egy jó párkapcsolat arról szól, hogy „boldoggá tesz az, ha ő boldog”. „Kisimultan és feltöltődve jött haza, ami nekem is jó érzés. Én is minden évben elmegyek a barátnőimmel pár napra nyaralni, szerintem kellenek ezek a csajos bulik. A mi kapcsolatunkban Ati­nak is, meg nekem is megvan a saját és a közösen töltött időnk is. Mindketten így működünk: kicsit szabadabban, mint azok, akik szinte egész nap keresik egymás társaságát. Viszont emiatt, hogy nem vagyunk egész nap együtt, nagyon jó érzés, ha újra találkozunk” – osztotta meg.

Majd arra is kitért, általában a hét elején megbeszélik Curtissel, kire milyen hét vár, mennyi lesz a szabadideje. Ezután pedig megtervezik, hogy mikor mennek el valahova együtt, vagy mikor maradnak inkább otthon. „Biztos vagyok benne, hogy Atit megfojtaná, ha állandóan vele akarnék lenni, de mivel úgy működöm, mint ő, nekem is ez az ideális felállás” – fűzte hozzá. De Judit abban is teljesen biztos, hogy mostanra nagyon jól összecsiszolódtak, és megoldották, hogy egy zenész és egy sportoló élete összesimuljon.

Sokk Debrecenben, elhozta a 3 pontot a Mezőkövesd Dzsudzsákéktól

A kiesés elől menekülő Mezőkövesd váratlanul elhozta a 3 pontot a Debrecen otthonából az OTP Bank Liga aktuális fordulójában.