Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Eljött a nagy nap, élőben adja a tv a Barcelona-PSG meccset

A Bajnokok Ligája negyeddöntőinek visszavágója következik, amiket élőben közvetít a televízió, melyekre milliók kíváncsiak, szerte a világon.

...svg content...Fotó: EPA/Alejandro Garcia
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Már nem kell sokat várnunk arra, hogy megtudjuk, kik jutnak tovább a Bajnokok Ligája elődöntőjébe. A Barcelona és a PSG kedd este feszül egymásnak azt követően, hogy egy héttel ezelőtt Párizsban egy igencsak parázs meccset vívtak egymással, melynek ideje alatt még semmi sem dőlt el.

Az azonban tény, hogy a Barcelona előnyből várhatja a visszavágót, miután 3-2-re nyertek egy nagyon fordulatos meccsen a PSG otthonában. Miután hazai pályán fognak szerepelni, ez még inkább az ő esélyeiket növelheti, ugyanakkor a franciák nem feltett kezekkel érkeztek meg a katalán városba. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Az M4 Sport élőben közvetíti az eseményeket 21 órától, de már azelőtt is érdemes figyelni a csatornát, mert a felvezetőműsorban sok érdekesség fog elhangozni. Ezzel egy időben a Dortmund és az Atletico Madrid összecsap egymással Németországban.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.