Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,39 Ft
Euró
396,17 Ft
Font
468,63 Ft
Bitcoin
65,567 $

A Barcelona elnöke nem örül Mbappé átigazolásának a Real Madridhoz

Ugyanakkor megjegyezte, inkább marad a saját rendszerüknél, függetlenül attól, hogy Mbappéval valószínűleg más szinten fog játszani a Real Madrid.

...svg content...Fotó: EPA/Alberto Estevez
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Barcelona nem a legszebb időszakát éli jelenleg, miután semmit nem nyertek az idei kírásban, és még Xavit is elküldték. Mindezt azok után, hogy a klublegenda meggondolta magát, akit az elnök, Laporta győzködött hónapokon át, majd volt egy rossz nyilatkozata Xavinak, ami sokba került.

Xavi nem haragszik emiatt az elnökre, és szeretne egy nap visszatérni. Jelenleg nem tudni, hogy hol folytatja tovább az edzősködést, akár egy hosszabb pihenőt is tarthat, miközben az utódja már megkezdte a munkát. Nem lesz egyszerű dolga, mert a Real Madrid kerete egyértelműen erősebb, ráadásul már Mbappé is ott van. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

A francia klasszis öt évre írt alá, és rendkívül izgatott, sokan várják már a nagy pillanatot, amikor megérkezik Madridba. Jelenleg a francia válogatottnál edz, készülvén az Európa-bajnokságra, és finoman elkezdte a kitalálást a PSG-ről, ami nem biztos, hogy tetszeni fog az ottani tulajdonosi körnek. Ami pedig a Barcelonát illeti, Laporta elismeri, nem jó hír, amit most jelentett be a Real Madrid, viszont kitartanak a terveik mellett.l

„Barca-szurkolóként nem jó hír, hogy Mbappé a Real Madridhoz igazolt, de hogy őszinte legyek, jobban kedvelem a saját stratégiánkat, ha egy olyan projektben bízunk, olyan játékosokkal, akik a La Masiából kerülnek ki.” – tette egyértelművé a Barcelona elnöke a Mundo Deportivonak adott interjújában.

Ezzel együtt hozzátette, tiszteli a riválisat, de kitart a filozófiájuk mellett. „Tisztelem a riválisainkat, de maradok a saját filozófiánknál.” – idézte Fabrizio Romano. Ezzel együtt az is egyértelmű, a Barcelona továbbra sem engedhet meg magának, hatalmas igazolásokat, mert ugyan Mbappé ingyen váltott klubot, több mint 100 millió eurót kap az aláírásáért cserébe.