Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,19 Ft
Euró
395,67 Ft
Font
468,54 Ft
Bitcoin
62,150 $

A Barca egészen szürreális tervet szőtt Messi szerződtetésére

A Barca továbbra is küzd, ugyanis vissza akarják szerezni Messit.

...svg content...Fotó: MTI/AP/Michel Euler
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Miután a PSG vereséget szenvedett a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában, a francia csapatnál egy sportszakmai válság kezdett kialakulni, melynek könnyedén az lehet a vége, hogy olyan játékosok esnek ki a csapatból, mint Neymar, vagy éppen Messi.

Utóbbi pedig egyértelműen Joan Laporta legfontosabb célja, már azóta, hogy a klub elnökeként tevékenykedik, ám eddig messze nem sikerült elérni a korábban kitűzött célokat a csapattal. Soron kívül Pride pikniket tartott David Pressman, több magyar politikus is részt vett az eseményen

Azt is hozzá kell tenni, hogy a Barca financiális helyzete továbbra sem kielégítő, így kérdéses, hogy hogyan tudnák megoldani, hogy Messi visszatérjen a 2023/2024-es szezonra a csapatba. Ennek okán pedig alternatív megoldásokat kell találniuk, ha ténylegesen vissza akarják szerezni az argentin klasszist, mely a fichajes.net értesülései szerint a következőképpen nézne ki.

Állítólag ugyanis a Barca évi 200 ezer eurós fizetést kínálna Messinek, hogy aztán 100 millió eurót adjanak neki egy tisztetelbeli meccsel, ez a pénz pedig egyenesen Messi zsebében landolna. Persze az is fontos tényező az esetleges visszatérésben, hogy Messi állítólag csak akkor fontolná meg a visszatérést, ha a klub hosszabb távra is bebiztosítaná a csapatban Busquets-et, vagy Jordi Albát.

Természetesen Laporta és Xavi is tisztában van azzal, hogy Messi szerződtetése milyen hatalmas minőségi ugrást jelentene a csapatnak, ezzel együtt pedig az argentin is visszatérhetne régi klubjához, az azonban még kérdéses, hogy a játékos mit tervez: a június 1-én induló átigazolási piac egyik legnagyobb neve előtt ugyanis több lehetőség áll. Maradhat a PSG-nél, visszatérhet a Barcához, de akár az Inter Miaminál is kipróbálhatja magát, mely klub már régóta álmodozik szerződtetéséről.

Lendvai Ildikó szerint Lázár János Orbán Viktor ellen fordulhat a miniszterelnöki székért

Lendvai Ildikó arról kezdett el beszélni, hogy Lázár János Orbán Viktor miniszterelnöki székére vágyhat, amit adott esetben sokan árulásnak minősítenének.