Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,84 Ft
Euró
386,47 Ft
Font
454,21 Ft
Bitcoin
69,477 $

Bejelentették az RTL+ Bajnokok Ligája csapatát, ők a műsorvezetők

Mint ismeretes, a következő szezontól már az RTL+ lesz az UEFA Bajnokok Ligájának otthona.

...svg content...Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

A streamingszolgáltatás előfizetői 192 meccset élvezhetnek olyan technikai minőségben, amilyet „hazai pályán” még nem láthattak sem az érdeklődők, sem pedig a törzsszurkolók – jelentette ki Szabó Balázs, az RTL tartalmak menedzseléséért felelős vezérigazgató-helyettese a siófoki Digital-Media Hungary konferencián – olvasható a hivatalos közleményben.

Ahogy a legjobb sorozatok, a legnagyobb sztárok és filmek a televízió mellett streamre költöztek, így jelenik meg az európai csúcsfutball is a lineáris közvetítés mellett az RTL+ streaming platformon is. Ezzel a választás és a korlátlanság szabadságát kínáljuk az előfizetőinknek – írja az RTL Magyarország. Soron kívül Autoimmun betegségekre utalhat az, ha valakit gyakran gyötörnek rémálmok

Több meccs, több élmény

Ősztől az UEFA Bajnokok Ligájának lebonyolítása is változik, több csapat kerül be a főtáblára, ezáltal a mostaninál több mérkőzést lehet már az alapszakaszban is nézni. Az RTL+ előfizetői az összes, általunk közvetített meccset magyar kommentárral élvezhetik, így nem maradnak le egyetlen egy szögletről, szabadrúgásról, gólról sem. Ezalatt az RTL+ technikai újításának köszönhetően előfizetőink a sportközvetítések gyors mozgásait jobban visszaadó 1080p50 formátumban is követhetik az eseményeket, akár nagyméretű képernyőkön is.

Ismerd meg műsorvezetőinket!

A pályán kívül is erősít az RTL. Miután a technikai feltételek adottak, egy motivált, szakértő csapatra is szükség van, ezért az RTL+ felületén új nevek és ismerős arcok is feltűnnek a közvetítések során. A műsorvezetők Matthesz Flóra és Haraszti Ádám lesznek. Az RTL+ focipalettáján továbbra is szerepelni fog az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga meccsek közvetítése is, ahol Nagy Viktor várja majd a szurkolókat.

Bemutatkozik a műsorvezetői gárda

Matthesz Flóra: „Az elmúlt évek során volt lehetőségem riporterként, szerkesztőként, felelős szerkesztőként, majd műsorvezetőként is kipróbálni magam a köztelevíziónál. Dolgoztam zenei, kulturális fókuszú műsorokban, de ezek mellett nagy szenvedélyem a sport, és főként a labdarúgás. Szurkolóként hosszú évek óta követem a magyar és a nemzetközi futball alakulását, ha tehetem a magyar válogatott meccseire mindig kilátogatok. Óriási öröm számomra, hogy a hivatásom most találkozik a szenvedélyemmel, hiszen 2024. őszétől az RTL UEFA Bajnokok Ligája műsoraiban találkozhatnak velem a nézők.”

Haraszti Ádám: “Közel 20 éve dolgozom sportriporterként, pályafutásomat még a TeleSport szerkesztőségében kezdtem. 2009 óta kommentálok rendszeresen futballmérkőzéseket, az első helyszínről közvetített találkozóm épp a Debrecen Liverpool elleni UEFA Bajnokok Ligája-meccse volt, de a munkám már korábban összefonódott a sorozattal: a 2007-es, athéni finálé során is a helyszínről jelentkezhettem be, pályaszéli riporterként.

A 2010-es madridi és a 2013-as londoni döntőket a Digi Sport kommentátoraként közvetítettem, egy ideje pedig már a Sport TV riportereként hallhatnak a szurkolók. Az RTL nézői számára sem lesz ismeretlen a hangom, hiszen a korábbi Dakar-összefoglalók után az elmúlt években az UEFA Európa Liga és az UEFA Konferencia Liga közvetítéseinek is állandó kommentátora vagyok.”

Nagy Viktor: „A Komlósi Oktatási Stúdiót párhuzamosan kezdtem el a gimnázium negyedik osztályával. Ezt követően dolgoztam a köztelevíziónál szűk fél évet, talán a mai napig rekord gyorsasággal, mindössze két hét alatt mikrofonengedélyt szerezve. Több hódmezővásárhelyi médiában foglalkoztattak, majd 20 évesen a DIGI Sporthoz kerültem. Annak megszűnéséig kommentátor és műsorvezető voltam a csatornánál. Rendszeresen dolgozom világeseményeken, legyen az sport vagy pápalátogatás. Sosem közvetítettem még UEFA Bajnokok Ligáját: egy gyönyörű álom válik majd valóra. Ugyanakkor van RTL-es tapasztaltom is, ugyanis egyszer volt egy másfél perces epizódszerepem a Barátok köztben.”

Az RTL+ az RTL Magyarország streaming szolgáltatása. A 2022 novemberében indult platform tartalmi kínálatában megtalálhatóak az RTL saját gyártású sorozatai – így A Király, a Mellékhatás, az Apatigris, valamint A renitens is. Kizárólag az RTL+-on érhető el magyar nyelven számos külföldi sorozat, például az Igaz történet alapján, a Gaslit – A Watergate botrány és a Sisi is. Az RTL+-on látható magyar nyelven az Oscar-díjas 20 nap Mariupolban című dokumentumfilm, májusban pedig érkezik az On the Spot alkotóinak vadonatúj dokumentumfilm-sorozata is. A ValóVilág 12. évada szintén követhető lesz a szolgáltatásra előfizetők számára.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.