Clouds
21 Budapest
Dollár
357,44 Ft
Euró
385,38 Ft
Font
437,04 Ft
Bitcoin
27,702 $

Bajnokok Ligája: Klopp elismerte, a Real Madrid jobb volt

Fotó: EPA/JUANJO MARTIN
Sport
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Klopp nem akar kifogásokat keresni a BL-kiesést követően, már csak amiat sem, mert három rettentő nehéz meccs vár rájuk, amik sok mindenről dönthetnek.

A Liverpool gyakorlatilag egy lehetetlen küldetéssel találta szembe magát, miután 5-2-re kikapott az első mérkőzésen Angliában a Real Madridtól. Klopp is egészen minimális esélyt adott arra, hogy képesek lehetnek továbbjutni a spanyolok ellen, noha két góllal is vezettek az első találkozón.

Soron kívül Szív- és légzőszervi vizsgálatokat végeztek Ferenc pápánál

A visszavágót is a Real Madrid nyerte, egyetlen rúgott góllal, de összességében nem volt veszélyben a továbbjutásuk. Az angolokra egy igen erőltetett menet vár a Manchester City, a Chelsea és a listavezető Arsenal ellen, így könnyen lehet, hogy április hónapban eldőlnek a dolgok számukra a bajnokságban.

„Ha meg akarod nyerni ezt a sorozatot, akkor kiemelkedőnek kell lenned. Mi pedig ma este nem voltunk azok, így az eredmény igazságos. Ugyanakkor természetesen ez egy olyan verseny, aminek minden évben a részesei akarunk lenni, és ez most hatalmas feladat.” – idézte a Sky Kloppot.

Jön a City, a Chelsea és az Arsenal

„Amikor visszatérünk a nemzetközi szünetről, egy igazi futballhét előtt fogunk állni, három meccsel a City, a Chelsea és az Arsenal ellen. Az emberek azt fogják mondogatni, hogy Bournemouthban vesztettünk, de ez a hét igen meghatározó lesz.”

„Szóval, reménykednünk kell abban, hogy a fiúk elég egészségesen, és ideális formában térnek vissza, aztán megpróbáljuk. Az a feladatunk, hogy abszolúte mindent kipréseljünk ebből a szezonból, ami csak lehetséges.”

„Furcsa ez eddig, miután szenzációs teljesítményt nyújtottunk a Man Utd ellen, akik nagyon jó csapat, majd volt egy igen rossz teljesítményünk a Bournemouth ellen, akik ugyancsak jók, de ezt a meccset nem szabadna elveszítenünk. Mindez ismét nagyobb nyomás alá helyez bennünket.”